Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
За 10 години ке бидам дипл.инж. по хемија и ќе работам како менаџер на лабораторијата во "TITAN":ojea:

После 10год. се гледам како човек со завршен правен факултет, магистратура и постдипломски... :):)

Se gledam so bel mantil na mene :) kaj so cepkam niz otvorenoto telo na nekoj covek i spasuvam zivotiiiii. Uh daj boze da uspeam!

после 10 години се гледам како штотуку запослен млад човек кој мечтае за својата татковина...

future plans.......dobro be, a so praime ako ve akne kola ili sleper?!

filip_sk напиша:
future plans.......dobro be, a so praime ako ve akne kola ili sleper?!
Филипче ми фалеа твоите сарказми :)
Иначе за 10 год , успешна и среќна би сакала да сум .
Елите да е ланец на клиники , да имам супер манагер покрај мене , на кој ке можам да се наслонам во секоја ситуација .
И пак трубам , здравје само, што е мое ќе си дој.

После 10 години се гледам како закоравен чича што плеша Chess master tournament у жена парк со останатите чичиња,да и табла не е на одмет :)

Pred deset godini...si imav zacrtano deka za deset od togas...ke bidam milioner,deka ke imam svoja kompanija so ispostavi vo sekoja edna od balkanskite metropoli,i deka ke proizveduvam i trguvam,barabar edno so drugo :pos2:
Pa jebi ga...uste ne sum!:toe:
U megju vreme nauciv deka nekoi raboti...i pokraj zelbata i silniot elan i ne odat taka brzo...pa sum skoncentriran uglavnom na rabota a ne na efektite koi sto proizleguvaat od nea!:pos2:
Isto nauciv...da planiram detalno za denot,da napravam lista na zadaci sto mora da se zavrsat u narednata nedela i mesec...
I da imam best wishes za slednata godina dena...
Da se preoptovaruvas so toa sto ke bide posle deset godini...hehehe...e malku neseriozno...
Imam jas svoi high hopes...ama ima vreme i mnogu nesta sto treba da se zavrsat...za da moze da bidat stiklirani kako realizirani!
p.s Ono sto hoces drugi da ne saznaju...cuti prvo sam!:zver:

Успешна во она што ќе го работам...
Сеуште ќе шетам низ Европа...
...здравје па се друго ќе си дојде...

се гледам како дел од една успешна екипа во некоја добра радиостаница!

Стара окапана фрустрирана кокошка:)
Се гледам како успешна жена со кариера,па зошто да не и семејство.Зошто да не и крстарење по светот:)
А сега моментално се гледам на Копакабана како манијачам на тоа коктелите.

nemam bas razmisluvano, ama sakam da imam semejstvo, deca, zena, i pristojna plata za da mozeme da preziveeme

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom