Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Pa za 10 god bi imala 30, znaci na 30 god se gledam sebe si kako uspesna vo rabotata, so uspesna kariera, so nekoe mr pred moeto ceneto ime:pos2:, i ke bidam sigurno toa za koe mectaam, veruvam vo sebe i moite sposobnosti. Bi bila uspesen ekonomist, marketnikg menager ili slicno , slicno zasto se uste razmisluvam a veke od narednata godina ke pocnam da realiziram del po del za da po 10 godini bidam toa sto sakam da bidam-uspesna vo sekoj pogled na zborot, koga se raboti za kariera. A za semejstvo, deca ne razmisluvam zasto e glupo toa da se planira od kaj da znam ja togas sto ke razmisluvam vo toj pravec. Na prvo mesto mi e rabotata pa posle se ostanato:)

За 10 години се глеам како татко на некое бебенце :) работам некоја работа која ми прилега ко на пример нешто во армијата ко сеа:) се борам за кариерата. А за точно 10 години од овој момент се глеам како лежам на некоја убава плажа со девојката или жената:)

posle 10 godini?
Da gi ispolnam rabotite koi se vleckaa minative 10, padnat gaz, maz do mene, 3 deca:smir:

posle 10 vece ke ja imam rasitneto vo veliko 40 kata.
da bidam svoj gazda,2 decinja,zdrav i zelen za sex kako sea i povece!!
pari,ljubov itn!

Ova pocnuva da izgleda kako zelbi za Dedo Mraz:pos2:

ne se gledam nikako?i neznam kako vie drugite se gledate!jas navistina ne mozam da se vidam!:nesvest:

Posle deset godini se gledam kako uspeshna vo svojata profesija.

После 10 години ке можам да доунлоадирам многу побрзо отколку сега (15кб/сек) :toe:

После 10 години.... Па, у куќа огромна со милион животни :) И со некој што си го сакам до мене, и со добра работа која ја сакам... Али не у Мк

ne se gledam nikako?i neznam kako vie drugite se gledate!jas navistina ne mozam da se vidam!:nesvest:

Загледај се поубо :pos2:
Јас се гледам веројатно негде покрај море, со куќа на плажа и 2-3 дечиња. заљубена и среќна. :helou:

Како се гледате себеси во иднина?

Многупати како мал сум се запрашувал што би сакал да бидам кога ќе пораснам,но еве ме пораснат а не се ни сеќавам што сум сакал да бидам!!! Јас не направив ношто во врска со мојот сон, едноставно ми се намести баш така!!! Верувам дека и дел од вас имаат свој сон или иднина во која би можеле да се претстават,сепак иднината е во наши раце!!!Дали би имале потенцијал и добра перспектива за да го најдеме патот до поубав живот!!!???

Пааа нормално секои еден човек на моја возраст во иднина се глеа успешен во професијата што си ја одбрал па така и јас :) се надевам ќе ми се исполни гледиштето :vozbud:

" Alhemicarot" od Paolo Kueljo dava jaka poraka vo vrska so sonovite t.e. zivotntata cel i te okurazuva koga ke ja procitas, arno ama poletot ne trae dolgoo...

Како првиот македонец учесник на една GP трка рамо до рамо со Valentino Rossy :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom