Како реагирате кога ви се додворуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
Го возвраќам ударот :) Не оти се надевам дека нешто ќе биде, онака за зафрканција :)

Eh kakvo prasanje za shmekerot..shmekam normalno...i ruzno i ubavo...shmekam..;)

Мутаво реагирам.
Или во поголемиот дел од времето, воопшто не ни приметувам дека некој ми се пушта.
Или се сцрвенувам.
Или ако осетам блискост повеќе од што треба бегам.
:toe:

Ех како реагирам:) Порано бев многу срамежлив, ама во последно време гледам сум се „промангупил“ нешто:pos2: Се зезам, сум ја потиснал срамежливоста, и си „играм“ со девојките доколку вредат.
Е сега имам едно проблемче:toe: Од неодамна сум повторно слободен:) па откога се разбра две-три „лесни“ девојки се некако заинтересирани и морам да бидам фин, едноставно таков сум... Не знам како на фин и културен начин да им дадам до знаење да се откачат:tapp: Ќе пробам културно, ако не разберат, тогаш грубо ---> :bip:

se drzam na distnca nekoe vreme dur ne vidam kakvi nameri im dr
:nesvest:

ех како може да се реагира прифати ја играта и играј ја, а после тоа мисли на другите работи битно да се дружиме :vozbud::vozbud:

зависи од човекот кој ми се пушта ако е пијан коњ во некоја дискотека ќе има шамари а ако е симпатично машко немора кузнај колку да е фаца може да ми стане мило па да возвратам

Па ако некој ми се свига и ако и се допагам тогас ке одам во врска.

Најчесто не возвраќам, бегам и слично. Доколку некој ми се мноооогу допаѓа враќам.

Зависи. Ако сум во врска, било какво додворување да е, го избегнувам, а ако не сум, доколку ми се допаѓа мене девојката ја прифаќам нејзината игра, и се обидувам да возвратам соодветно, користеји ги нејзините методи, за едноставно да почувствува дека и' возвраќам со позитивен сигнал. :smir:

Кога ќе осетам нешто, одма си играм и шмекам нема лабаво :)
Во последно време (пу пу да не се урочам) баеѓи ми навалија жениве :vozbud:

Кога ќе осетам нешто, одма си играм и шмекам нема лабаво :)
Во последно време (пу пу да не се урочам) баеѓи ми навалија жениве :vozbud:
Добро е мали...си научил нешто од твојот учител.
П.С. Не го спомнувај многу зборот Шмек...патентиран е!

Добро е мали...си научил нешто од твојот учител.
П.С. Не го спомнувај многу зборот Шмек...патентиран е!

така е еден и единствен:zver::zver:...тужи го во стразбур!!!!!!

зависи.......а и ако не ми одговара не го правам тоа корпашки оставам простор сама да разбере!!!!:toe:

па зборам некам врски вака така..па се случува да завршам со шмекање(копирајт на шмекерот користено со дозвола):)

Во последниве 4 месеци ... Ако не ме бендисва како изгледа и велам : „ Сега ли ме најде ,ем сум пијан не ми станва ем неам кај да те носам вечерва “ ако ме радва како изгледа и велам : „ Не погоди момент Иам женска . Али ду кам аген “

А порано беше редовното : „Значи сега ке одиме кај мене на по едно или да ? “

НЕ сум кузне колку смуд ама пали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom