Како пристапувате на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Како пристапувате на форумов?

• Пишувам forum.kajgana.com

Гласови: 229 59,3%
  • Пишувам kajgana.com/forum

Гласови: 14 3,6%
  • Oдам на kajgana.com па кликнувам на ФОРУМ

Гласови: 84 21,8%
  • Подесен ми е како HomePage

Гласови: 49 12,7%
  • http://www.kajgana.net/forum/

Гласови: 10 2,6%

• Вкупно гласачи
    386
горе, стискам F една надоле, и ентер, и оп еве го кајгана форумот

Форумот ми е директно поставен на bookmarks и си влегувам така, најлесно ми е :helou:

sadasdadasdajv0.jpg

многу лесно:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

прво пишувам кајгана да видам шо има на почетната и после влегувам на форум:pipi:

Па прво го палам трактров што личи на компјутер, чекам едно пола саат да се покрене мрежата и тој глуп антивирус, автоматски ми се уклучува конекцијата за на интернет, само кликам connect, па после тоа палам Internet Explorer (од Microsoft), и прво гледам на таа главната страница на кајгана шо има ново во светов, па го гасам целосно пребарувачот за да ми се исчисти тоа малку меморијата со случаен пристап, тако зван RAM (Random Accses Memory) пошо си има навика компјутеров да кочи за се и сешто и потоа пак го палам пребарувачот од Мајкрософт, и горе во полето за адреси пишувам forum и се отвара тоа листата и одам едно 20 полиња надоле додека да дојдам до forum.kajgana.com бидејќи пред него се наредени оние пристапени до форумот на gsmmkd и кликам така на форумов и чекам да се упали и тука сууум, а ме мрзи да праам shortcuts, bookmarks, favorites и такви работи...и тоа е отприлика во кратки црти како јас пристапувам до овде...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom