Како понатаму...

• Креатор на темата Креатор на темата Но нејм
  • Време на започнување Време на започнување
Озбилно? Ваква драма за кој што да гледа на тв?

Озбилно?
Каде со паметов, бре? Ова се проблеми, а? Ова бара наслов на тема „како понатаму...“?

Колку тежок живот ги чека децава со вакви размислувања - не се свесни!

и јас работам тутун и кај мене неможам да гледам тв поради ебани турски серии којшо нашите родители ги напраја роботи/заложници буквално му го испраја мозоко.Немаштија,ми е јасно да не зборуваме појче.
Кога и да сменам дискавери/џиографик че ми реча дека не разбира странско не ги интересира кратко кажано глупости било.Не си само ти другарче......многу ги има,вклучувајчи и јас!
решение.Клавај си пари настрана,барај си работа(уште од сега побарај на нет се има,шо е исплатливо шо не,од тутун само че добијаш грпка и денар настрана.) барај си женска по можност од странство,за да заминиш од ебанава држава, иако сметам дека тоа е невозможно пошто истото го мислам.Извај си бугарски пасош и убо научи го англискио.

Мислам дека помогнав.позз

Moj sovet ova e dobro napisano gore samo fali uste nesto nauci nekoj zanaet prosetaj so nasiot pasos po stranstvo 3 meseci i najdi nekoja da se zenis i da izbegas od ovaa djungla -Makedonija ovde nema zivot samo prezivuvanje
Ako ne go napravis ova dodeka si mlad ce ti bide mnogu krivo kaga ce ostaris veruvaj mi so sreca a za pocetok ako sakas nekoj da te svati fati si nekoe devojce tuka izduvaj se
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 23:33 ---
A zaboraviv da napisam se dodeka ne stanes svoj covek da se zenis i da se odelis taka ce bide koga se odelis druga prikazna e

Добредојде во реалниот свет... Гледај ги работите на големата слика... Ако проблемот не е во смртен случај тогаш е премногу мал, тој може или да се реши или да се избегне...

Обично таков е животот прво ќе те бутне во 4 зида, ќе ти земе се, ќе паднеш на колена, ќе плачеш како магаре пред да си дојде се во своја линија. Барем ти зборам од лично искуство, верувај кога ќе ги надминеш тие времиња и ќе се средиш ќе бидеш како бог.

Секој е борец за својот живот, биди и ти во твојот и без многу жалење бори се секој ден и секој час. Нема ништо лесно и ништо на тацна дадено... Едноставно таков е животот....
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 23:42 ---
Очигледно за други проблеми си зборел кога ти ги прочитав и другите постови... Што да ти кажам уште го немаш искусено животот а плачеш за нешто.. Убаво и ти пишаа другите зошто па да бидеш сватен? Ти го должи некој тоа?

Дај ве молам цели теми за секакви глупости нека не се отвараат... Имаш вакви теми ма да твојава ситуација не е ни 1 % од постовите што ќе ги прочиташ... Ама ајде луѓето одсекогаш сакале да се замараат за нешто и да се жалат...:facepalm:

Што знам , ми станаа сомнителни овие што бараат помош во последно време , мислам дека се тролови .:unsure:

Купи си телевизор.
не е до телевизорот сигурно има поголем проблем..-прочитав од едне погоре вика:ми викаат оди на комп -а неговите родители глеале серии.Сакал да гледа тв-нека пушти на интернет има најмалце 5-10 сајтови што имаат онлине тв.. ете му таму нека гледа докололку неможат да изнајдат решение со тв доколку е само тоа проблемот.

Ти очигледно не си видел што е тежок живот , или проблеми , ако ова за тебе сега е тежок проблем што ќе правиш понатаму ? Тек те чекаат нервози и нервози , ова ќе ти се гледа ко ронка а не ко проблем ! Животот е пред тебе ако од нешто не си задоволен можеш да се потрудиш и да го смениш , со жалење и кукање ништо не правиш !Сите имаме ситуации кога мораме да ги стегнеме забите и да го пребродиме тоа што ни било сервирано .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom