Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од мене владава има 5-ка
Озбилно
Не ради друго...туку гледајќи горе во оценките, страв ме фати да не повторува.
Од мене двојче... Груевски има воља се гледа, само тимот му е многу слаб, со исклучок на неколку квалитетни министри другите му се катастрофа... Најболно од се во СУДСТВОТО ништо се нема променето, а тоа е клуч на сите срања во кои се наогаме... Кога цела своја ЕНЕРГИЈА би ја насочил кон судството се друго би дошло на свое , само по себе... Вака џабе му се и ЕВРОПСКИ закони и воља и се... Двојаката му ја давам само затоа што многу интензивно се работи на зачувување на културното наследство иако и тука има прпусти...и затоа што сепак нешто се работи ...се греши...ама се работи...
Најпрофитабилна фирма во Македонија е маркетинг агенцијата на Владата! Така да Владата мошне успешно работи. Остваруваме!
Сем спотовите за успесите и остварувањата, како и оние маратонски Известувања со потписот Остваруваме, кои искрено потсеќаат на оние "Филмске новости", кои во некои други времиња се даваа во кино салите пред почеток на секој филм, и кои почнуваат да добиваат полека но сигурно орвеловски димензии, во државава скоро ништо и да не се случува и работи со успех.
Абе какво судство какви “бакрачи“ само визна либерализација му е мајката,да видиш Палма,Барцелона пак да видиш,добро сега не би било лошо по малку и во Минхен,Франкфурт и уште некое местенце каде за 10 дена се зема плата колку за цела година во некоја наша фирма.
Си го заборавил Телеком,ебаго.![]()
trebase anketava da ja postavis prelazna i nepralazna...vaka ima zasega 21 nedovolen so ne e prelzna...i 29 prelazni ocenki...koncetracijata za down e na edno pole a za prelazno rastureno na 4 opcii
Нема врска идејата ми беше до некој просек да дојдеме, засега им е 2,26...
Либерализацијата НЕ ЗНАЧИ и легално вработување...пак ќе си треба работна виза...
Таква работа...во ЕУ здравје...некогаш можеби...
Кажи бе брат кај се зима плата за 10 дена , како цела година во Македонија... Особено сега , кога Германците на пример за себе немат работа е не пак за некој си Македонец... Не се лажете... Визна либерализација да ама за СТУДИРАЊЕ, БИЗНИС, ТУРИЗАМ, ПА и поработување, ама дека на запад те чекат со отворени раце тука си се заебал...