Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zamisluvam deka tehnologojiata ke otide mnogu napred...

Типично размислување за неосвестено македонЧЕ "ќе јадам ќе пијам убаво да ми биде а за тие по мене уво не ме боли"Што има ја да му ја мислам за после 100 години, он нека му ја мисли![]()
Ама кај нив е економската криза ние мислам дека може и да непостоиме
" better "Типично размислување за неосвестено македонЧЕ "ќе јадам ќе пијам убаво да ми биде а за тие по мене уво не ме боли"
Епа по ова што го напиша ти и грција се водеше по тој пример па од несовесното трошење на пари виде до каде стаса атина да гори и лета во воздухАма кај нив е економската криза ние мислам дека може и да непостоиме
" better "

“ на крај, што не мора да значи дека сум озбилен па да бидеш толку остар со заклучоците и покрај тоа што, ќе се повторам, ти не ме познаваш.Ја цел живот вака живеам и уште ми е супер. Гневот божји никако да ме сотре!Типично размислување за неосвестено македонЧЕ "ќе јадам ќе пијам убаво да ми биде а за тие по мене уво не ме боли"
Епа по ова што го напиша ти и грција се водеше по тој пример па од несовесното трошење на пари виде до каде стаса атина да гори и лета во воздухАма кај нив е економската криза ние мислам дека може и да непостоиме
" better "
Убао е не викам неЈа цел живот вака живеам и уште ми е супер. Гневот божји никако да ме сотре!
Али нема да бидам доволно среќен кога гледам тие околу мене да патат затоа би работел за "колективизација" него за индивидуалност