Како го замислувате членот над вас?

• Креатор на темата Креатор на темата *>LiL` GiRl<*
  • Време на започнување Време на започнување
Меѓу другото што реков за членот над мене , во случајот Раперче, сакам да придодадам дека тој член не знае да дава комплименти, и боопшт не слушнал за бон-тон или нешто слично што би му помогнало во ситуацијава од пред малку.
ии ќе заборабев :pipi:

Меѓу другото што реков за членот над мене , во случајот Раперче, сакам да придодадам дека тој член не знае да дава комплименти, и боопшт не слушнал за бон-тон или нешто слично што би му помогнало во ситуацијава од пред малку.
ии ќе заборабев :pipi:

Mawо ситно и се прави мафијаш.:baeh:
О и за комплиментите знам да давам ама тебе не ти давам.:baeh:

детенце кое што никогаш нема да порасне, нема да ги научи вредностите на животот и нема да научи да проценува луѓе...:pipi:

Одбивам да го замислувам по втор пат...чекам цура да пише па да ја замислам :))))

детенце кое што никогаш нема да порасне, нема да ги научи вредностите на животот и нема да научи да проценува луѓе:pipi:...
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:. Филозоф. Само тоа ќе станеш ти. Нема ни уметник, ни rocket scientist да бидеш. А за проценување луѓе грешиш. Не е се во психоанализите не се проценува луѓе само од постови и од слики тоа не кажува баш се за некого само мал дел but you will understand that someday.

Он топик - Некој што многу добро се снаоѓа во женско друштво.

15-16 god.Nema popametna rabota pa po cel den sede na kajgana vo igracnica i si pisuva mislenja.Metalec e izgleda....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom