Како го разбирате светот?

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Шо имаше успешно у дебатава?
Целта на дискусијата е да се дојде до закључок. Једини закључок до кој дојдовме на темава е дека ти бегаш од физика и глеаш непотребни ствари шо половично ги разбираш.
Мене тоа не ми е уопште успешен закључок...

А и шо има релативно у моето мислење?
Шо е тоа релативност?
Не е једини..
Уште еден заклучок.

lovekt.jpg
... :back:

У денешно време баш и светов не е за разбирање... неможам да разберам да се крадело до бескрај, да се гледало од корист, да се гледало како до поголема територија или поголема власт, да се гледало на луѓето како експериментални глувци и ред други работи.....

Овче Поле :vozbud:.............Животот е тај, е сега зависи од нас како го зивееме, и како го разбираме. За некој е среќен, за друг не. За втор убав , за трет грд. Тоа е, треба да се прилагодуваме, бидејќи луѓето у тај свет стануваат се повеќе ФЕЈК.....

Светот го разбирам како поле за игра.

Нема правила, има м****а - одиш, `играш` - можеш да победиш или изгубиш.

Αnd yeah, it has always been a game.

Уште ве лажат комунистите со светот? Хах...

Ич не се трудам да го разбирам светот во последно... Па и време е и тој да се познанимава со мене, нека се потруди да ме разбери, доста само јас се трудам. Да бев женско можи и трудна ќе бев до сега.

Јас светот го разбирам како поле ... не бе
светот го разбирам како нива ... не бе ни тоа
светот го разбирам како бавча полна со срања

светот го свакам како топка полна со проблеми , падови и стануванја , сиромаштија , предавници и др.:toe:

Не е моја изрекава ама сосема се сложувам со неа. It is nothing personal, ti is just business. Епа така за мене светот е поле за правење бизнис и пари. за жал сите само во овој свет сите трчаат само по пари. Парите го вртат светот.
Иначе совршено би било кога светот би бил разбирање, љубов и почитување.ама тоа е тоа:(

Не е моја изрекава ама сосема се сложувам со неа. It is nothing personal, ti is just business. Епа така за мене светот е поле за правење бизнис и пари. за жал сите само во овој свет сите трчаат само по пари. Парите го вртат светот.
Иначе совршено би било кога светот би бил разбирање, љубов и почитување.ама тоа е тоа:(

Со среќа со мотото, бидејќи ти си гуштерче кое сака да порасне во бара со крокодили... :wink:

Ај разврти се поубаво , дали сите трчаат по пари само .

како едно огромно место со милијарди паразити :гунс:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom