Како го преживеавте првото неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата astrion
  • Време на започнување Време на започнување
Уф и сега ми иде да го задавам типот:nerv:не ми се веруваше едноставно дека тоа ми се случуваше а толку ме уверуваше дека ме сака.:nesum:
Па првата Недела за мене беше многу болна,се прашував дали јас бев виновна за тоа што ми го стори.Што ме изневери со другарка:uvo:
Ама подоцна сфатив дека не вреди типот да се нервирам.
Потполно го заборавив.

...зависи од каков тип станува збор за неверство...многу нормално е да биде БОЛНО ако партнерите имаат чувства еден спрема друг...тука влијаат многу фактори и причини што ке те наведат да помислиш да изневериш.....да скратам фала богу здрав и жив мегутоа тоа да дојдам до крајот на целта секако дека го преживеав, али за возврат не го заборавив.....подобро сега одколку утре некогаш.... кога нема да можат да се поправат работите и да има последици на сите..!!!

:toe: изглеат преживеав, иако сум со тешки последеци.беше мегу најверна другарка и дечко.значит најверна другарка и човек шо го сакав повеке од животов.едноставно му простив него, и не жалам иако секоја вечер плачам и се тресам кога ке ми се вратат некои слики..

а јас да сум изневерира.. пред мојата преродба..сега сум едноставно на земјава.
back to reality:smir:

.едноставно му простив него, и не жалам иако секоја вечер плачам и се тресам

nema poveke prostor za placenje kako sto kaza....:) mu priostiv i ne zalam nesto koga veke e prosteno od srce i dusa se ostanuva pepel....a dodeka places i se treses za sto zalis..?

жалам за то шо не бев во состојба да не простам, шо бев секогаш наивна и шо сите ме газеа.а сега е веке касно така? веке поминале 6 месеци.
ама никогаш не се заборава, едноставно никогаш.

Оние што ме изневерија не ми беа битни. Осетив само недостаток на друштво, што подоцна го надополнив со друга.

жалам за то шо не бев во состојба да не простам, шо бев секогаш наивна и шо сите ме газеа.а сега е веке касно така? веке поминале 6 месеци.
ама никогаш не се заборава, едноставно никогаш.

Mary seto toa e ubavo sto si se odlucila na takov cekor kade sto ke mozesh da prostis..koj frla so kamenja po tebe vreti mu so leb..od druga strana gledano sepak e ubavo sto si napravila taka zatoa sto ete i sami mozeme da zaklucime deka sme ja preskoknale edna jama i sme pohrabri od predhodno....kako sto navede si bila naivna, te gazele ne si bila grabra.... a period od shest meseci e dovolen za da gi zemes rabotite vo svoj race i da odlucuvas ponatamu makar znaes kako vikaat ako go ispustis edniot avtobus ide naredniot

ја бев у тинејџ години и мислев дека е крај на светот, 2 дена солзи , пад на его у пм ахахаџ:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom