rock_girl1
Keep The Faith
- Член од
- 20 јули 2007
- Мислења
- 250
- Поени од реакции
- 0
Kaj prijatelite vednas mozam da otkrijam dali me lazat ili ne no sepak se pravam deka im veruvam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум. Многу време ми требит за да препознам некој кога ме лаже. Наивна сум и им вервам на сите и на сите им се доверувам.:jaj:Дали сте од оние личности кои му треба многу време да откријат дека другата страна ги лаже или пак брзо ги "регистрирате" ваквите неблагодарници испратени на земјата?:uvo:

Како реагирам? Кога сама ќе заклучам дека лаже и сум сигурна може да се случи и директно да си кажам дека не сум толку глупава или на поблаг начин да изнудам одговор и признание.. Но, најчесто не се замарам, освен некој ако ептен ме прави будала па тогаш го применувам последново. За посериозни лаги, различно реагирам во зависност од тоа кој бил лажгото и за каква лага станува збор, но најмногу од се и од причините за истата... И да, нешто што најмногу мразам и не поднесувам е некој да ме лаже и на такви личности не им верувам и не им се доверувам..Всушност, ми се има случено на луѓе на кои сум им верувала да се покаже дека таа доверба не била оправдана, така да, сега се многу ретки тие луѓе на кои знам дека можам да им верувам, но и внимавам при нивниот понатамошен избор!
:smir: