Како ги препознаваме лезбејките?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Вадат рандом цитати од Ellen DeGeneres (или ги имаат напишано на блузица) кога шеткаат по град. Во лето, обавезно се носи авијаторки, пијат Bud Light кога се жедни, а кога се со друштво, најчесто нешто пожестоко од машките (ако се присутни воопшто), слушаат рок, пaнк или хеви метал музика, најчесто и додека возат мотор (сега знаете од каде излегува она dykes on bikes :D ), и најчесто се првите кои ќе ви пренесат геј/лезбиска вест од областа на шоу бизнисот.

Oкеј, доста стереотипизирање. Шала на страна. Поентата на темава? Шмеќеров не му се доста хетеро девојки, сака да м'цне малку хула-хула мевце?

Ц ц ц ц, бреее ... алчност јаде, а?

Ами оти бе девојче така, по тој пат...како дозволи рогатиот да завладее со твојата душа и да те наведе на патот од кој нема враќање а кој завршува во огнените езера?

Според реакцијава верувам никогаш не си видел или комуницирал со лезбејка.
И јас сакам да знам како ги препознавате,верувам не им пишува на челото :)

ваљда се онакват со женски.....

:D

-Дали лезбејките може да ги препознаеме по надворешниот изглед?
Викаат дека лезбејките у главном биле со кратка коса...

Ја па мислев у задње време оти баш ТИЕ се онака по женствени... зборувам за оние... некои, со кратка коса. Не мушкоданките. Мислам, не дека лезбејките не се женствени, али шо знам и јас шо сакам да кажам сеа... :cenzura:

Може под-прашање: Како ги препознаваме би-сексуалките? Или оф-топик му доаѓа ова?

Јас имав сериозен проблем со една лезбејка.
Не дискриминирам, напротив, си ги поддржувам пријателите со виножитото :)
Но, моето лично искуство е малце weird :confused:
Имено, пред околу 3 години, запознав еден дечко, онака ОК типот, сосема случајно, како познаник на моја другарка. Јас во тој период имав раскинато со фраерот и патев. Типов испадна ептен добар, абе муабети до 101 и назад. Ептен се здруживме. Проблем настана кога тој се вљуби во мене. Почнав да го фаќам во банални лаги, и глупости. Сето ова се случуваше подолг период, на крајот резултираше со карање ама опасно :)
И тогаш се појави негова бивша девојка, која мене ми рече дека тој, всушност е таа. Јас секако не и верував, зошто поминував многу време со него, и не забележав ама никаков женски симптом, ништо.
Поминуваа месеци, години, се повеќе лаги се откриваа, но никогаш тој ништо не искоментира на муабетов, освен од време на време, демантираше по нешто. На крај сосема престанавме да комуницираме.
По една година, ми пиша, демек како си, што правиш, едно друго. И јас прво што прашав - што си ? (инаку, јас си патев зошто навистина бевме блиски). И ми кажа дека е ЖЕНА.
Ми кажа како се вика, ми потврди се што ми кажуваа другите. Ама се, баш се.

Сеуште ја ословувам како машко. Долги 3 години мислев дека е. А таа успеа добар филм да ми сврти, па уште еден тон луѓе да ги натера да ме лажат.
Затоа, се плашам од лезбејки.
Извинете сите лезбејки на форумот, искуството ми е такво. Сакале верувајте, сакале не.

Имено, пред околу 3 години, запознав еден дечко, онака ОК типот, сосема случајно, како познаник на моја другарка. Јас во тој период имав раскинато со фраерот и патев. Типов испадна ептен добар, абе муабети до 101 и назад. Ептен се здруживме. Проблем настана кога тој се вљуби во мене. Почнав да го фаќам во банални лаги, и глупости. Сето ова се случуваше подолг период, на крајот резултираше со карање ама опасно :)
И тогаш се појави негова бивша девојка, која мене ми рече дека тој, всушност е таа. Јас секако не и верував, зошто поминував многу време со него, и не забележав ама никаков женски симптом, ништо.
Поминуваа месеци, години, се повеќе лаги се откриваа, но никогаш тој ништо не искоментира на муабетов, освен од време на време, демантираше по нешто. На крај сосема престанавме да комуницираме.
По една година, ми пиша, демек како си, што правиш, едно друго. И јас прво што прашав - што си ? (инаку, јас си патев зошто навистина бевме блиски). И ми кажа дека е ЖЕНА.

Сеуште ја ословувам како машко. Долги 3 години мислев дека е. А таа успеа добар филм да ми сврти, па уште еден тон луѓе да ги натера да ме лажат.
Извинете сите лезбејки на форумот, искуството ми е такво. Сакале верувајте, сакале не.

Од приказнава филм може да излезе :)
А ме интересира, откако дозна ти се сменија чувствата кон неа? Она што сте го проживеале, онаа близина што си ја осеќала, она дека ти одговарала како личност, мислењето за тоа каква личност е (со исклучок на оној дел дека лажела за нешто такво, што нормално дека би те разочарало и повредило и се тоа) и т.н.

Тие се најактивните конзументи на те-ха-це-то. :sneaky:

Носат беретки, имаат плави ленти на левата рака и пијат пиво.

Од приказнава филм може да излезе :)
А ме интересира, откако дозна ти се сменија чувствата кон неа? Она што сте го проживеале, онаа близина што си ја осеќала, она дека ти одговарала како личност, мислењето за тоа каква личност е (со исклучок на оној дел дека лажела за нешто такво, што нормално дека би те разочарало и повредило и се тоа) и т.н.

Да. И јас мислев дека е филм, верувај. Кој не сакав да го гледам.
Не, до ден денес таа близина постои, но јас не сакам да бидам блиска со неа. Зошто, ме лажеше долго, и ме лажеше многу. Не само за својот пол (како да е тоа мала работа). Ме лажеше за се и сешто за да не ја фатам. Понекогаш зборуваме, на фб, и знае да ми каже ,,абе не е важно повеќе,, само што мене ми е многу важно, зошто беше тоа некој кој знаеше се, буквално се за мене, и некој на кого верував повеќе од себе што си верував. Ова погоре е само краток приказ на се што се случуваше, инаку правеше и многу подмолни работи за да ми пријде. Не е важно што е, поентата е дека како личност, е некоја личност што многу ме изневери, личност која знаеше се, а сепак лажеше. Мене тоа многу повеќе ме повреди, него самиот факт дека била вљубена во мене итн. Малце е одвратно, верувај ми. Си викаш ,,аааа не, ова не ми се случува на мене,,. Како личност не знам дали ми одговарала или не, зошто јас ја познавам нејзината замислена личност, која беше креирана со цел да ми одговара на мене. Многу добро имаше смислувано се, како да се чувствувам јас најбезбедно покрај неа (во тоа време него). Немам ниту поим која е таа, што сака таа во животот, дали воопшто имаме сличен карактер, дали да беше поинаку ќе бевме другарки.
За некои работи во животот нема заборавање, и ајде уште една шанса.
Јас одамна и простив, зошто сфатив дека се што правела, правела од нејзината себична љубов, а сите некогаш во животот сме правеле и грди и луди работи за личноста што ја сакаме. Но, за жал, и јас бев многу повредена во таа приказна, и ми недостига мојот пријател, затоа и не сакам ниту да ја видам. Можеби грешам но.... тоа е што е.

Стварно филм :)
Мислам немаше гради, на лето што правеше да се сокрие? :)

Стварно филм :)
Мислам немаше гради, на лето што правеше да се сокрие? :)

Да ти кажам - и јас тоа се прашувам :) Ама, фураше некој baggy стил, ама сепак :/
Сеедно, кога запознаваш некој обично веруваш што пол е, не очекуваш да те лаже за тоа, нели :)
И понатаму изгледа како маж, ја видов неколку пати, и секогаш си викам.... Ај не заебавај, ова е жена??? :)

Да ти кажам - и јас тоа се прашувам :) Ама, фураше некој baggy стил, ама сепак :/
Сеедно, кога запознаваш некој обично веруваш што пол е, не очекуваш да те лаже за тоа, нели :)
И понатаму изгледа како маж, ја видов неколку пати, и секогаш си викам.... Ај не заебавај, ова е жена??? :)

Ќе беше забавно ако пробавте да имате секс, вака ништо...

Пушташ рака, упс, what is wrong?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom