Како ги препознаваме лезбејките?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм и јас познавам една таква девојка. Кога се запознавме јас мислев дека е машко, па и се обраќав како на машко. И може да ми се замисли срамот кога ми кажа дека е женско. Ама апла на машко личеше. И да, лезбејка беше. Она е единствената што сум ја запознала со такви машки црти на лицето и таква градба. Инаку имам пријателки, пар се и си живеат заедно. Едната одговара на замислата што повеќето си ја имаат во глава, кратка коса, градена е како маж, ама има нежни црти на лицето. А другата си е со долга коса, баш онака женствена. И јас некогаш сум се водела по тоа, еј види ја, машкуданеста е мора да е лезбејка, ама по неколку вакви грешки тоа веќе не го правам.

Nema vrska ako ima kratka kosa vozi motor nosi pateki i farmerki i da e lezbejka,jas znam edna prekrasna devojka so motor i kratka kosa i sportski stil ne e lez,mnogu i odgovara stilot i ima mnogu udvaraci ;) taka nemora nisto da znaci ne sudete prema izgledot

Јас од мое искуство, имам сретнато два типа на лезбејки
Првиве се мушкасти, како со машки хормони, кратко шишани ги интересираат работи што и маживе...И претпоставувам се машкото во таа лезбејска врска.
Другиве се лигави премногу, женствени, бејби фејс, нежни, секси и незнам по кој основ не сакаат мажи додека дечки лудуват по нив зашто никад не би рекле да се лезбејки. Сум се дружела муабет со неколку такви и не ги разбирам зашто се лезбејки. Најверојатно премногу нежни се да поднесат машко да ги повреди и мислат да овака е полесно, барем така ми кажале, као машките се кретени што ќе ни се..:rolleyes: Мислам глупости.....

А иначе на никоја на чело не и пишува дека е лезбејка, и немаше да знам све дур не ми се пуштаа апла, и искрено напорни се.....

Muz bez kur. Done

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ova ne e pozitivnosta za koja zboruvase vo tvojata tema. Mozebi koga i ti ke gledas na razlicnite luge so pomalku predrasudi ke imas poveke sreka.
Ne sum negativen nitu imam predrasudi za lezbejki. Sekoj ima pravo na izbor. Groto po moe mislenje licat na muski sto licno ne go svakjam ali ok. No offence. Neam ni protiv gay ovi. Samo smetam deka mozam da go iskomentiram izgledot na bilo koj sto mene mi e cuden seedno dali e straight ili ne. Pozitiven ne znaci deka sum jesus i imam top mislenje za site luge podednakvo. Sepak izvinuvanje do onie lezbejki sto ne licat na muzi sepak mozebi pre izgeneralizirav.

Ne sum negativen nitu imam predrasudi za lezbejki. Sekoj ima pravo na izbor. Groto po moe mislenje licat na muski sto licno ne go svakjam ali ok. No offence. Neam ni protiv gay ovi. Samo smetam deka mozam da go iskomentiram izgledot na bilo koj sto mene mi e cuden seedno dali e straight ili ne. Pozitiven ne znaci deka sum jesus i imam top mislenje za site luge podednakvo. Sepak izvinuvanje do onie lezbejki sto ne licat na muzi sepak mozebi pre izgeneralizirav.

I btw jas ne sum "razlicen" tuku ist so razlicni potrebi. ;)

Aко на каучот во секси доњи веш или минијатурни спаваќици кои пукаат под облини се галат и бакнуваат две секси девојки - голема веројатност е да се лезбејки

јас само од машкуданките иам сретнато, не знам кои се тие “другите, убави’’ што ги зборите овде, ама по тоа што сум ги видел мислам дека да личела на нешто- немало лезбејка да станува. :D

јас само од машкуданките иам сретнато, не знам кои се тие “другите, убави’’ што ги зборите овде, ама по тоа што сум ги видел мислам дека да личела на нешто- немало лезбејка да станува. :D

Not true...
Bro u cannot label all lesbians as wanting to look like a man...there isn't a certain look.
Ја несфакам шо е толку битно, како да препознаеш, ако некоја ти фати око и ако и се пуштиш и лепо фино те одбие и ти каже sorry i'm a lesbian deal with it :D хехехе ми се десило сум преживеал, и никад не би рекол дека таа девојка е лезбејка, беше убава, згодна и женствена...:rolleyes:

Not true...
Bro u cannot label all lesbians as wanting to look like a man...there isn't a certain look.
Ја несфакам шо е толку битно, како да препознаеш, ако некоја ти фати око и ако и се пуштиш и лепо фино те одбие и ти каже sorry i'm a lesbian deal with it :D хехехе ми се десило сум преживеал, и никад не би рекол дека таа девојка е лезбејка, беше убава, згодна и женствена...:rolleyes:

bro, you can talk on you'r own language, it's not a problem

Кажувам ја што сум видел, сум слушал муабети и за по некоja солидна девојка, ама најчесто дека била бисексуалка. Значи не исклучувам и да има некоја средена во светов што сака минџа, ама тие јас што сум го видел биле углавом сподоби и укрепи што господ не би ги ебел.

a сеа for you'r situation, maybe she didn't want you to feel bad about yourself, and she made up a little lie

bro, you can talk on you'r own language, it's not a problem

Кажувам ја што сум видел, сум слушал муабети и за по некоja солидна девојка, ама најчесто дека била бисексуалка. Значи не исклучувам и да има некоја средена во светов што сака минџа, ама тие јас што сум го видел биле углавом сподоби и укрепи што господ не би ги ебел.

a сеа for you'r situation, maybe she didn't want you to feel bad about yourself, and she made up a little lie

По муабетов не си видел многу...
Да бро изгледа така е одма цмиздрам и плачам и се затварам дома една недела ако некоја ме одбие:tapp: , дај не биди дете...
Праиме озбилен муабет ти одма стереотипи вадиш, демек ако е грда лезбејка мора да биде, а ти ако си грд педер стануеш пошо никоја пична не би ти дала???

По муабетов не си видел многу...
Да бро изгледа така е одма цмиздрам и плачам и се затварам дома една недела ако некоја ме одбие:tapp: , дај не биди дете...
Праиме озбилен муабет ти одма стереотипи вадиш, демек ако е грда лезбејка мора да биде, а ти ако си грд педер стануеш пошо никоја пична не би ти дала???

bro
ако мислиш дека на форумов негде има две јаки лезбејки што после ова “бранење’’ твое мислиш дека ќе те викнат на тројка негде за да ти се заблагодарат за поддршката , слободно замарај ме, ќе го тераме маратонов додека не те контактираат.
По трет пат, јас што сум видел и јас како што знам. не реков дека моето е правило.

Сликиве се за сите оние кои мислат да лезбејките се грди и ружни..не викам да нема такви но има многу повеќе од овие секси и женствени, бар ја имам сретнато од искачања и одмори, шеткања такви...Отприлика ко овие:) Нема шанси да ги препознаеш:)

large (1).jpg large.jpg thumb.jpg large.png

bro
ако мислиш дека на форумов негде има две јаки лезбејки што после ова “бранење’’ твое мислиш дека ќе те викнат на тројка негде за да ти се заблагодарат за поддршката , слободно замарај ме, ќе го тераме маратонов додека не те контактираат.
По трет пат, јас што сум видел и јас како што знам. не реков дека моето е правило.

Бро, мн јак психолог си, како ме прочита баш вака, за ова се имам зачленето на форумов...
Значи не бранам никој ниту пак напаѓам, само ми е смачено од таквите ко тебе што не ѓи почитуваат општо луѓето, не зборам за лезбејки и педери. И одиме оффтопик, нечу више да се натегам за глупости....:facepalm:

ПС: Драги лезбејки, за повеке информации контактирајтеме по ПП...:X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom