Како ги препознаваме лезбејките?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Да сум режисер ке направам одличен филм со твојта приказна .
Оваа може да му се случи на 1 од 2 милиона ,стварно невозможно .

Е јебига. И мене уште некако не ми е јасно како јас влегов во таа приказна, како баш мене бре. Знаеш, оној момент кога си го гледаш животот од страна... и си викаш, каква е оваа заебанција у ПМ.... :) :) :)
--- надополнето: Oct 1, 2011 12:38 AM ---
Ако се препознававте така лесно тогаш зошто нашите родители се шокирани кога им кажуваме дека сме лезбејки?

Оти не е можно баш нивното дете да биде ,,такво,, :) Ах, родители, родители... :)

Ако се препознававте така лесно тогаш зошто нашите родители се шокирани кога им кажуваме дека сме лезбејки?
zatoa shto poveketo od nashite roditeli poveke im odgovara da gledaat vo tug dvor otkolku vo svojot
--- надополнето: Oct 1, 2011 1:01 PM ---
Јас имав сериозен проблем со една лезбејка.
Не дискриминирам, напротив, си ги поддржувам пријателите со виножитото :)
Но, моето лично искуство е малце weird :confused:
Имено, пред околу 3 години, запознав еден дечко, онака ОК типот, сосема случајно, како познаник на моја другарка. Јас во тој период имав раскинато со фраерот и патев. Типов испадна ептен добар, абе муабети до 101 и назад. Ептен се здруживме. Проблем настана кога тој се вљуби во мене. Почнав да го фаќам во банални лаги, и глупости. Сето ова се случуваше подолг период, на крајот резултираше со карање ама опасно :)
И тогаш се појави негова бивша девојка, која мене ми рече дека тој, всушност е таа. Јас секако не и верував, зошто поминував многу време со него, и не забележав ама никаков женски симптом, ништо.
Поминуваа месеци, години, се повеќе лаги се откриваа, но никогаш тој ништо не искоментира на муабетов, освен од време на време, демантираше по нешто. На крај сосема престанавме да комуницираме.
По една година, ми пиша, демек како си, што правиш, едно друго. И јас прво што прашав - што си ? (инаку, јас си патев зошто навистина бевме блиски). И ми кажа дека е ЖЕНА.
Ми кажа како се вика, ми потврди се што ми кажуваа другите. Ама се, баш се.

Сеуште ја ословувам како машко. Долги 3 години мислев дека е. А таа успеа добар филм да ми сврти, па уште еден тон луѓе да ги натера да ме лажат.
Затоа, се плашам од лезбејки.
Извинете сите лезбејки на форумот, искуството ми е такво. Сакале верувајте, сакале не.
poznavav eden takov "decko" ...
obicno sekogash im se lepeshe na devojkite koi doagaa od drugi gradovi, im praveshe muabet, za cudo imashe smisla za humor i harizma, pa nekoi od niv najverojatno i nasednuvale...
sreka shto zivee vo mal grad i site go(ja) znaat, inace nema shansi da pomislish deka e zensko...

sreka shto zivee vo mal grad i site go(ja) znaat, inace nema shansi da pomislish deka e zensko...
Мене ми е интересен еден детаљ... како женско ќе си направи да има брада?

Кое и да е машко, колку и да е редовен во бричење, по одреден временски период вклакната на лицето се одстрануваат, но поткожните се познаваат доста добро.

Category-men1.jpg

Да доловам ефект, се познава кај би му растела брада, кај не, така? Е сега стварно, има исклучоци и дечки што имаат ретка брада. Ама ако се дружите повеќе од 5 пати во месецот, логично е еднаш да го видиш со брада?

Така да, само што ќе видиш машко, кое што ти кажува дека има 20 + години, а го немаш видено со дво-три дневна брада воопшто... сомнителен случај :)

Кое и да е машко, колку и да е редовен во бричење, по одреден временски период вклакната на лицето се одстрануваат, но поткожните се познаваат доста добро.

Category-men1.jpg

Да доловам ефект, се познава кај би му растела брада, кај не, така? Е сега стварно, има исклучоци и дечки што имаат ретка брада. Ама ако се дружите повеќе од 5 пати во месецот, логично е еднаш да го видиш со брада?

Така да, само што ќе видиш машко, кое што ти кажува дека има 20 + години, а го немаш видено со дво-три дневна брада воопшто... сомнителен случај :)

Јас тој период имав 16-17-18 години, и тој (таа) исто. Машките тој период тек тук по некое влакненце имаат :)

Category-men1.jpg

na prv pogled, poshto ne se somnevash deka e mashko, ne ni zagleduvash

Се препознаваат кога за време не секс ти бута прсти у гз

More daj boze :vozbud: da si imam zena lezbejka pa da me rasturi od varanje no:sneaky: pod uslov samo doma na spalna vo moe prisustvo daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud: daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:

More daj boze :vozbud: da si imam zena lezbejka pa da me rasturi od varanje no:sneaky: pod uslov samo doma na spalna vo moe prisustvo daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud: daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:daj boze:vozbud:

Си ја погрешил темата, оваа не е за покажување капацитет и интелект.

Значи жена е, која никогаш не би рекол дека е жена.
Освен ако ги одземеме нежните цртички на фацата, кои сега ги забележувам, откако знам дека е жена.
Иначе да, постојат.
Или постои барем една.
Ti samo sakas da bides vo centarot na vnimaniteto pa komentiras na sekoja tema i pravis filmovi,za lezejkata ama ic ne ti veruvam so nekoj da bides tri godini i da ne znaes sto pol e ajde ti se molam,prvo na leto ke zabelezis toa se zabelezuva na sto kilometri...Izvini vaka sto ti se mesam vo muabetot ama me nervira koga nekoj se filma ;)

Ti samo sakas da bides vo centarot na vnimaniteto pa komentiras na sekoja tema i pravis filmovi,za lezejkata ama ic ne ti veruvam so nekoj da bides tri godini i da ne znaes sto pol e ajde ti se molam,prvo na leto ke zabelezis toa se zabelezuva na sto kilometri...Izvini vaka sto ti se mesam vo muabetot ama me nervira koga nekoj se filma ;)

Ами секој има право на свое мислење.
Извинето ти е.
Потсетник: ова е форум, коментираме во теми, не се мешаме во теми.

Ами секој има право на свое мислење.
Извинето ти е.
Потсетник: ова е форум, коментираме во теми, не се мешаме во теми.
I za nareden pat da znaes da raspoznaes masko od zensko ke ti kazam razliki :D i toa nacin na odenje(dvizenje so retki isklucoci),brada(velis ste bile mali) ama kako i da e i da ste imale 17 godini neli tri godini ste se druzele znaci tipot na 20 godini treba da se brici,naredno glas dopir toa e mnogu razlicno kaj masko i zensko,nacin za razmisluvanje i ako stvarno postoi daj link od facebook da go vidime toj izrod,ili toj e del samo od tvojata fantazija...

I za nareden pat da znaes da raspoznaes masko od zensko ke ti kazam razliki :D i toa nacin na odenje(dvizenje so retki isklucoci),brada(velis ste bile mali) ama kako i da e i da ste imale 17 godini neli tri godini ste se druzele znaci tipot na 20 godini treba da se brici,naredno glas dopir toa e mnogu razlicno kaj masko i zensko,nacin za razmisluvanje i ako stvarno postoi daj link od facebook da go vidime toj izrod,ili toj e del samo od tvojata fantazija...

Ај апла новичок си овде, па ќе ти објаснам.
Прво, сулудо е да давам нечиј фб профил на јавен форум.
Второ, како во тој период сум распознавала или не, мислам дека нема потреба да елаборирам на темава. Го запознав кога имавме 15 години, дознав дека е жена кога имавме 18.

Повеќе од тоа, нема потреба да објаснувам.
Верувал ти или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom