Како е можно?

• Креатор на темата Креатор на темата Warrior
  • Време на започнување Време на започнување

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.vojdan.cjb.net
Како е можно ова, не сум конектиран на интернет. а месинџерот работи???

deckprrn3.jpg

A, тоа Евреите на тркалезната маса во малото темно собче на врвот од кулата со шпицаст кров го контролираат цееееееелиот свет, including your Internet. Would that make it clear, Your Highness?

Цццц лоша работа, ти цица трансфер а не си конектиран.

:pos: некако

Дај малку подообјасни, колку што гледам од сликата имаш две конекции од кои едната е активна.
А гледам и Опера и месенџер имаш подигнато

А десно глеам ти пишува конектед:toe:

брат ти изглеа си конектиран со друга конекција

Епа вака , тоа лево е најверојатно од WiFi ако имаш вградена 802.11 g картица во компјутерот , а тоа десно на Локал Ареа ти е или кабловски или АДСЛ.. :)

Па конектиран си десно доле ти пише статус конектед :):)

И да не е конектиран, МСНот има малце лаг, мислам дека на секои 2-3 минути комуницира со главниот сервер, така да ако ти снема нет, може една-две минути да се покажува како конектиран, а всушност да не е.

Па гледај доле имаш друга конекција окл... Connected !!!

Може ли да пиеш вода од празна чаша? Е не, епа значи од некаде мора да земаш интернет за да можи да биди конектиран месинџерот. Или како што рекоја пред мене МСНто лагира...

И да не е конектиран, МСНот има малце лаг, мислам дека на секои 2-3 минути комуницира со главниот сервер, така да ако ти снема нет, може една-две минути да се покажува како конектиран, а всушност да не е.

Во право си, кај мене се случувало нетот целосно да падне, а да бидам конектиран на мсн

имаш 2 конекции изгледа,едната преку нетворк кај тие двете компјутерчиња и другата преку усб. гледам и трета имаш wireless ама disabled ти е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom