Како до успешна врска?

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Мушкото има пари-Девојкаата му иде по г’зот и сите се среќни и задоволни.
Женското има пари-Мушкото и иде по г’зот и пак сите се среќни и задоволни.
:pos2:

Љубов, разбирање, искреност, доверба, комуникација и се е како подмачкано.:)

Се разбира потребни се и други состојки коишто ќе ја направат врската уште поуспешна.:lizavce:

за успешна врска според мене би требало двајцата да се сакаат и да имаат целосна доверба еден во друг. без довербата нишо од врската.

~*~

Многу љубов, економска и социјална сигурност и се разбира од време на време замачкување очи во чест на искреноста.

Какви правила, какви бакрачи за успешна врска... Ако има љубов (што е реткост во денешницава) ќе успеете, ако нема и да ви нацртаат, џабе трошеле бои....:pipi:

Какви правила, какви бакрачи за успешна врска... Ако има љубов (што е реткост во денешницава) ќе успеете, ако нема и да ви нацртаат, џабе трошеле бои....:pipi:

љубов да али не мора многу љубов доволно е карактер и комуникација љубовта со тоа се зголемува.:smir:

познавање на различните јазици на кој комуницираат машкото и женското без тоа тешко разбирање, секако љубов, трпение...

Искреност, љубов од двете страни, разбирање, почит, доверба, лична слобода а не "давење" на партнерот/ката со забрани за некои работи, не ги кажувајте за проблемите во врската на други личности, не примајте совет од други се додека не се уверите самите во тоа, и најважното секс ако го нема едниот ќе почне да изневерува. :гик: :icon_lol:

Искреност, љубов од двете страни, разбирање, почит, доверба, лична слобода а не "давење" на партнерот/ката со забрани за некои работи, не ги кажувајте за проблемите во врската на други личности, не примајте совет од други се додека не се уверите самите во тоа, и најважното секс ако го нема едниот ќе почне да изневерува. :гик: :icon_lol:

Дечко, како го владееш познавањето на женскиот род, Стеф ќе почне да ти љубомори. Гледам јас дека наскоро ќе имаме нова тема, Љубовни совети од Кировски...

:)

Дечко, како го владееш познавањето на женскиот род, Стеф ќе почне да ти љубомори. Гледам јас дека наскоро ќе имаме нова тема, Љубовни совети од Кировски...

:)
:pos: oд искуство кажувам јас, некој друг шо има долга врска ќе ви го повтори истото :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom