TpH_Bo_OkO
Трноризец
Никот ти е таман за да пишуваш за успешни врски:baeh:
ftopic:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:ija: 6 години си во брак + мислиш дека имаш убав брак и имаш стаено ник осамен???:raz: :lud: :raz:osamen напиша:Nikot nema vrska so temata
Go kazuvam od licno iskustvo
Bidejki sum poveke od 6 god vo brak
I mislam deka imam ubav brak
A sakav da kazam deka mora da ima tolerancija od obete strani za dobra vrska.
ako ima doverba i iskrenost vo edna vrska, togas nema da ima mesto za ljubomora. Jas taka mislamKoNtEjNeR напиша:ja mislam... treba malce da se namali ljubomora...![]()
GripMKD напиша:ako ima doverba i iskrenost vo edna vrska, togas nema da ima mesto za ljubomora. Jas taka mislam
da ti kazam pravo bratce jas sum bolen od ljubomora. Najljubomorno detiste na cel svet sum. Ama sepak ako taa mi reci deka nema nisto togas taka e.KoNtEjNeR напиша:siguren si deka ako ja vidis tvojata devojka so nekoj kako se guska... a ipak... ti kazala deka i e drugar i sl... siguren si deka nema barem malce da bides ljubomoren ?![]()
![]()
GripMKD напиша:da ti kazam pravo bratce jas sum bolen od ljubomora. Najljubomorno detiste na cel svet sum. Ama sepak ako taa mi reci deka nema nisto togas taka e.