Како до плочки на стомакот :)

Хахахахаххахахха имам стомачни ама тежок сум 58 кила. Каде бе 58 кила да немаш стомачни и ја со 65 имам стомачни ама ми се познаваат зашто сум слаб не зашто сум вежбал , имај 85-90 кила и стомачни е тоа е више друго :) Ја не сум вежбал више пола година може одкога прекинав со тренинзи и имам стомачни ама од што сум слаб не зашто вежбам:)
тоа беше пред кизнај колку време читај дата следен пат ;) сеа сум 67 кг 177 така да шо сакаш фазла дебелина повеќе од висина тоа веќе ти е некој си синдром :eek: зато има ДЕФИНИЦИЈА и МАСА или ќе бидиш разбацан од СИЛА да експлодираш или ќе си бидиш ко албанска индиструја развиотка , пс за тебе ако сум дебел не мора да ме навредуваш тоа шо тебе ти се претура салцето :D

тоа беше пред кизнај колку време читај дата следен пат ;) сеа сум 67 кг 177 така да шо сакаш фазла дебелина повеќе од висина тоа веќе ти е некој си синдром :eek: зато има ДЕФИНИЦИЈА и МАСА или ќе бидиш разбацан од СИЛА да експлодираш или ќе си бидиш ко албанска индиструја развиотка , пс за тебе ако сум дебел не мора да ме навредуваш тоа шо тебе ти се претура салцето :D
Хахахахах мене ми се претура салцето :D Па ја сум 65 кила 184 сантима висок. А ти 177 тоа ти се 7 сантима така да кај кого ке се познава повеке салце незнам ... Само ти викаш со 58 кила тогаш си имал стоманчни ја ти кажувам на таа тежина секој ги има ;)

Хахахахах мене ми се претура салцето :D Па ја сум 65 кила 184 сантима висок. А ти 177 тоа ти се 7 сантима така да кај кого ке се познава повеке салце незнам ... Само ти викаш со 58 кила тогаш си имал стоманчни ја ти кажувам на таа тежина секој ги има ;)
мора од негде да се почни ;)

aman be dosta plocki - mocki ... ne vi treba toa , da saakaa zenite plocki ke spieja u kupatilo a ne na mek dushek :D hehehe

Кнауф плочи, меки .
Немам вежбано 20 и нешто дена и се осеќам лабаво, стомачните одма се губат.
А како до нив - со вежбање и правилна исхрана.
Едноставно е - кардио тренинг + стомачни. Ама да не се занемаруваат долни и странични.
Малце нервираат премногу дефинирани стомачни ради дупката измеѓу, бар мене ми е антипатично па скратувам од време на време серии.
Кеј, рано сабајлечки е рај сосе справите.

Imam 13 godini i ocajno sakam plocki na stomakot. Imam odlicna linija no bi sakala i plocki na stomakot. Moze nekoj sovet?

Imam 13 godini i ocajno sakam plocki na stomakot. Imam odlicna linija no bi sakala i plocki na stomakot. Moze nekoj sovet?

Многу гледаш телевизија и многу време поминуваш пред компјутер. Тоа лошо влијае на тебе чупе!

Со седење на форум сигурно плочки, дури и бекатон плочи можеби. :pusigo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom