Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ragazza напиша:Ako veke zborame za Grozdan deckoto si e super , nema sekoj negov sarm i hrabrost ( bilboard)![]()
NikolaP напиша:Жалам што би те разочарал ама женска психологија и математика не идат скупа. Осим онаа наједноставната, се друго е виша, многу виша математика. Има и многу други операции осим + - * /. Ненадено мењаат знак, и не ги бива за у ниту една равенка.
Затоа и ми се свиѓаат![]()
Фала брат доволно ми е што се разбираме и што исто размислуваме,тоа е најважно,а мислам дека со таа заебанција најубаво одсликав што сакам да кажам на кратко и порадо би бил срекен со некоја просечна женска што се ке направи за мене и јас за неа,културна современа од колку со шмизла.Dzver напиша:da imav kje ti dadev zeleno ali jebiga nema... dobra zaebancija u sekoj slucaj i mislam deka site devojki koi se smetaat za jaki picki se vakvi-drcni za pari
Не сакав со еден збор да ти реплицирам на цел твој муабет, иако има и во тоа логика.Не мислиш дека со ова го правиш се подолу напишано непотребно?![]()
Зошто? Па веќе ти кажав ... затоа што би ебел нон стоп без пари.абе ајде..
зошто не би му паднало на памет да бара нешто само за да ебе?
зошто не би размислувал за курви?
Затоа и не ме боли нешто посебноПа да...вистината боли понекогаш.
Дијал.се во свое време и на свое место![]()
Не ми го свати муабетот. Што ќе ти е девојката ако знаеш дека ти прави што ти текне само затоа што си ја прошетал низ град со јака кола, си ја частел цела вечер луксузни јадења, пиења итн, или па си и платил кеш ако е курва? Не мислев општо што ќе ти е тебе девојка или мене машко, а машките горе - долу ги познавам доволное видиш секој со своето. Ако ова не ти е јасно, запрашај се колку знаеш за машките.
Тебе зошто ти е потребен баш тој маж кој го имаш?
Во овој случај јасно ми е што е целиот муабет. За таквите како тебе има шанси, воопшто не негирам ... повеќето веќе кажаа, секој си има цена ... само колку вреди таа цена, секој посебно ќе си одлучи, јаснонормално дека е само за да ја опнеш. Долгите патеки не ме интересираат.
Virus напиша:е да ти кажам право секоја чест дивине
За ова шо си го напишала се согласувам 100% со тебе
јас иако сум машко можеви некој ќе се налути али мислам дека не е Сексот нешто најубаво во светот!!! - не за друго јас би платил два пати повеќе за да добијам убава релаксирачка масажа одколку за некоја си курва