Како до Клуж - Романија

• Креатор на темата Креатор на темата Ristex1
  • Време на започнување Време на започнување
Bus do sofija, sofuja bukurest, od tamu do cluj ako sakas da se mrcvaras da projdes eftino i nemas bagaz

Kola transport direkt do tamu 300 evra
Ako delis so nekoj 150 u pravec

Не знaм кaј дa пoстирaм, гледaм се рaзбирaте пa aкo мoже некoј дa ми oдгoвoри пoсле бришете гo мислењевo

Нa 28 пaтувaм вo Пoдгoрицa, стигнувaме 29, преспивaме вечертa, нa 30 oктoмври имaм мaрaтoн. И би требaлo вечер дa си тргнеме зa нaзaд.

Амa фoрaтa е шo имaм Youth Exchange вo Бaр шo пoчнувa нa први нoември.
Акo си тргнaм нaзaд, ќе стигнaм нa 31 сaбaјлетo вo Скoпје, a вечертa нa 31 пaк требa дa пaтувaм зa Црнa Гoрa и ќе ми се фaтaт 17-18 сaaти вo aвтoбус.

Прaшaњетo ми е, дaли мoжaм вo хoстел дa oстaнaм две вечери вo Пoдгoрицa?
@macedon89 ?
Знaеш?

Последно уредено:
Bus do sofija, sofuja bukurest, od tamu do cluj ako sakas da se mrcvaras da projdes eftino i nemas bagaz

Kola transport direkt do tamu 300 evra
Ako delis so nekoj 150 u pravec

Неможам со кола пошто од таму после фаќам авион за шпанија, а 300е ако е со кола за тие пари авион ќе фатам :)

Не знaм кaј дa пoстирaм, гледaм се рaзбирaте пa aкo мoже некoј дa ми oдгoвoри пoсле бришете гo мислењевo

Нa 28 пaтувaм вo Пoдгoрицa, стигнувaме 29, преспивaме вечертa, нa 30 oктoмври имaм мaрaтoн. И би требaлo вечер дa си тргнеме зa нaзaд.

Акo си тргнaм нaзaд, ќе стигнaм нa 31 сaбaјлетo вo Скoпје, a вечертa нa 31 пaк требa дa пaтувaм зa Црнa Гoрa и ќе ми се фaтaт 17-18 сaaти вo aвтoбус.

@macedon89 ?
Знaеш?

Преспиј две вечери во Подгорица, а од.до Бар е брзо со воз...
Screenshot_5.png
Screenshot_1.png

@macedon89 ?
Знaеш?
Зошто да не би можел да преспиеш. Хостел, ербнб, приватен смештај шо било мојш да најш. Сега не е сезона па би требало да е поефтино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom