- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.420
- Поени од реакции
- 7.215
очигледно тие што прават пари не дремат по форуми ВЛАДЕ МКД
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мора да значи,а што ако веќе заработил и сакал да се пофали по форуми и не кажува како заработилочигледно тие што прават пари не дремат по форуми ВЛАДЕ МКД
Сега не ги знам лично ама има форумски ликови кои се практично милионери( по кажување де).Така да теоријата не ти држи вода.очигледно тие што прават пари не дремат по форуми ВЛАДЕ МКД
Јас не прашувам лично за мене па мене совети да ми давате туку ајде да речам за општо добро.Сигурно не читам само јас овде. А и ако сум заработил зошто не би кажал. Да не ми го земите бизнисот или идејатаНе мора да значи,а што ако веќе заработил и сакал да се пофали по форуми и не кажува како заработил![]()
Во оригиналноста на постот досега си ненадминливзаработи ги.
Во оригиналноста на постот досега си ненадминлив![]()
Логично е да се помисли дека има разноразни ликови на форумот. Има духовити, паметни, налудничави, интересни,кавгаџии итн, но за жал некои од нив се исклучително глупави ликови.не прди многу,земи вработи се,не туку отварај теми без врска по форумов како некое дебилче попут сунгерот боб.
Како се заработувале 1000 еура,зини да ти кажам ебате.
Рековме со затвори си немаме работа.Купи печатар и печати какви сакаш пари
Логично е да се помисли дека има разноразни ликови на форумот. Има духовити, паметни, налудничави, интересни,кавгаџии итн, но за жал некои од нив се исклучително глупави ликови.
Се познаваат по тоа што постираат мислења во теми во кои воопшто и не знаат решение на проблемот, ама ете од некаде им иди дека се повикани или должни да одговорат.
Што се запали бе толку. Да не се пропозна случајно.еве,сепак те бивало за нешто.
Издади јавен оглас во весник
“филозофирам без врска на луѓе што имаат проблеми со серењето,што имаат запек“
Ем ти ќе собираш пари,ем тие ќе немаат проблеми со запекот.
Дебил.