Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
едноставно оди и кажи Здраво јас сум Мики. Она ќе ти го каже нејзиното име и конверзацијата ќе си продолжи најнормално. И гледај ја во уста кога ти збори, не во цицките.
едноставно оди и кажи Здраво јас сум Мики. Она ќе ти го каже нејзиното име и конверзацијата ќе си продолжи најнормално. И гледај ја во уста кога ти збори, не во цицките.
Ова може да ти упали само ако си Мики из Београда.
Работава излегува дека треба да ја замислиш како да е мери недопирлива. Ни случајно немој да размислуваш за заедничка иднина, таа е светиот грал. После размисли дали сакаш да и пријдеш. Е ако вејќе сеуште си на истиот ум - немој Здраво јас сум Мики, оти овие гледаш сакаат прво ѕвездени портали да им отвориш....
Брат јас те подржувам!
Работава излегува дека треба да ја замислиш како да е мери недопирлива. Ни случајно немој да размислуваш за заедничка иднина, таа е светиот грал. После размисли дали сакаш да и пријдеш. Е ако вејќе сеуште си на истиот ум - немој Здраво јас сум Мики, оти овие гледаш сакаат прво ѕвездени портали да им отвориш....
Брат јас те подржувам!
Од ова знаеш што ќе искочи..Ќе ти се изнасмее у фаца,уште па ако е со другарки има параноја да ги фати.Цел град има да си чуе.
И бокс меѓу роговиШ’ц мала... и еден оваков осмех.
плавоока, и јас сум плав во очите, доволно ќе биде само да те погледнам. Не знам на што се палиш ти, ама ако се симнеш доле на земјава, ќе видиш дека не мора машкото да носи книга со однапред напишани pick up реченици, само за да започне разговор со девојка, без разлика колку е таа атрактивна. Разговор може да се започне зборувајќи за било каква тема.
Сите отвораме ѕвездени портали на почеток. Сите.
Најлесно ти е да запознаеш девојка у читална. Сеа почина сесија и ете ти шанса. Идеш у читална со книга(мора да е Хемија), пикираш девојка идеш седнуваш спроти неа ја ставаш книгата пред тебе и и викаш "Девојко меѓу нас има Хемија"... И после ваљда знаеш, би требало полесно да е...