Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова со гаранција ќе запали некаде во Пустец каде треба да купиш некоја мома.Се облака црна маичка на кратки со срма на грбот, косата се крати цела (ќелав мора да бидеш), се става тетоважа на бицепс за лесно да се воочи, каиш со огромна златна тока на пантолоните, се вади клуч од БМВ или Мерџо и се вртка низ раце, се праќа квалитетна пијачка до девојката. Сама ќе си дојде, и кога ќе дојде се вика „Маче се знаеме ли јас и ти од негде?“
И да не те знае ќе ти каже дека те познава и дека одамна се интересира за тебе...
Не е се до убавите зборови нели?
Не пали ова кај секоја, ама кај 80% пали.
Ова со гаранција ќе запали некаде во Пустец каде треба да купиш некоја мома.
Ова со гаранција ќе запали некаде во Пустец каде треба да купиш некоја мома.
"Добар ден/добра вечер...докажи дека не си иста како сите други тука и уживај вечерва. Што ќе се напиеме, за мене јегер, за тебе?"
"Добар ден/добра вечер...докажи дека не си иста како сите други тука и уживај вечерва. Што ќе се напиеме, за мене јегер, за тебе?"
Ima edna sankerska finta so Jager-ot samo koj ja znae ubavo ke si pomine ova serioznoкоа ќе и кажеш дека сакаш јегер одма ќе ја освоиш xD
Ima edna sankerska finta so Jager-ot samo koj ja znae ubavo ke si pomine ova seriozno![]()
Кога ќе и го спомнеш Јегерот намести си го прслукот онака мангупски![]()
коа ќе и кажеш дека сакаш јегер одма ќе ја освоиш xD
"Imam veke, vino, fala""Добар ден/добра вечер...докажи дека не си иста како сите други тука и уживај вечерва. Што ќе се напиеме, за мене јегер, за тебе?"
"Imam veke, vino, fala"
I sega? Sto ke pravis?
Sigurno devojkata nema da sedi sama ko utka i bez pienje, ne znam kakov e pristapov
Aj objasni malku...:-D haha