Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
едноставно оди и кажи Здраво јас сум Мики. Она ќе ти го каже нејзиното име и конверзацијата ќе си продолжи најнормално. И гледај ја во уста кога ти збори, не во цицките.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
едноставно оди и кажи Здраво јас сум Мики. Она ќе ти го каже нејзиното име и конверзацијата ќе си продолжи најнормално. И гледај ја во уста кога ти збори, не во цицките.
Ова може да ти упали само ако си Мики из Београда;).

C

Celsius

Гостин
Работава излегува дека треба да ја замислиш како да е мери недопирлива. Ни случајно немој да размислуваш за заедничка иднина, таа е светиот грал. После размисли дали сакаш да и пријдеш. Е ако вејќе сеуште си на истиот ум - немој Здраво јас сум Мики, оти овие гледаш сакаат прво ѕвездени портали да им отвориш....
Брат јас те подржувам!

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Здраво јас сум Мики, не сум од Београд (Лозница) али имам сметка во Швајцарија. - god mode unlocked.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
Ова може да ти упали само ако си Мики из Београда;).
плавоока, и јас сум плав во очите, доволно ќе биде само да те погледнам. Не знам на што се палиш ти, ама ако се симнеш доле на земјава, ќе видиш дека не мора машкото да носи книга со однапред напишани pick up реченици, само за да започне разговор со девојка, без разлика колку е таа атрактивна. Разговор може да се започне зборувајќи за било каква тема.

Работава излегува дека треба да ја замислиш како да е мери недопирлива. Ни случајно немој да размислуваш за заедничка иднина, таа е светиот грал. После размисли дали сакаш да и пријдеш. Е ако вејќе сеуште си на истиот ум - немој Здраво јас сум Мики, оти овие гледаш сакаат прво ѕвездени портали да им отвориш....
Брат јас те подржувам!
Сите отвораме ѕвездени портали на почеток. Сите.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Брат јас те подржувам!
Ваков може?

Член од
25 јуни 2013
Мислења
592
Поени од реакции
250
едноставно, застануваш пред некоја трафика/продавница и чекаш да помине некоја риба, кога е доволно блиску до тебе да те слушне само кажеш на продавачот: "Имате ли XL кондоми":pos:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Ќе и пријдеш, ја гледаш в очи додека отвараш шише пиво (стакленка) со заби, ќе испиеш во една голтка пола шише (цело време поглед в очи) и додека се цеди пењата низ мустаќот ќе и кажеш “Ќе бидиш моја“

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Од ова знаеш што ќе искочи..Ќе ти се изнасмее у фаца,уште па ако е со другарки има параноја да ги фати.Цел град има да си чуе.
Ова е само клише муабет Цитро...а не начин како да ја пронајдеш жената на твојот живот.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Ако не ти оди муабетот со девојката или си срамежлив остај ја она нека зборува :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Најлесно ти е да запознаеш девојка у читална. Сеа почина сесија и ете ти шанса. Идеш у читална со книга(мора да е Хемија), пикираш девојка идеш седнуваш спроти неа ја ставаш книгата пред тебе и и викаш "Девојко меѓу нас има Хемија"... И после ваљда знаеш, би требало полесно да е...

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Ш’ц мала... и еден оваков осмех :D.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
плавоока, и јас сум плав во очите, доволно ќе биде само да те погледнам. Не знам на што се палиш ти, ама ако се симнеш доле на земјава, ќе видиш дека не мора машкото да носи книга со однапред напишани pick up реченици, само за да започне разговор со девојка, без разлика колку е таа атрактивна. Разговор може да се започне зборувајќи за било каква тема.

Сите отвораме ѕвездени портали на почеток. Сите.
Стеф, ти ли си бе?:icon_lol:

Чек да се симнам од облаков на кој сум заседнала, па да ти реплицирам...

Така е! Разговор можеш да започнеш за било што! Апсолутно се согласувам со тебе!

Почнувајќи од квантна механика, па преку HTML и CSS, па движењата на светските берзи, па економско политичката ситуација на Блискиот исток и во Сирија, постулатите на либерал-капитализмот, езотеричните, феминистички, религиозни концепти, па се до тоа како се месат штрудли и штиркаат кошули. Која жена ќе одолее на вакви муабети? Ниедна! На колена ќе ти паднат сите, не ќе може да постигнеш.

Ти препорачувам да го искористиш ваквиот талент, подучи ги другиве мажи кои појма си немаат, греота е, и тие кутрите да се омрсат барем еднаш у животов:icon_lol: Поготово оние со пари, џипови, авиони и камиони....изгореа за жени, изгореа. Џабе парите и богатството, ниедна не ги сака, оти не можат муабет саглам да сврзат.
--- надополнето: 15 август 2013 во 15:54 ---
Најлесно ти е да запознаеш девојка у читална. Сеа почина сесија и ете ти шанса. Идеш у читална со книга(мора да е Хемија), пикираш девојка идеш седнуваш спроти неа ја ставаш книгата пред тебе и и викаш "Девојко меѓу нас има Хемија"... И после ваљда знаеш, би требало полесно да е...
Ама пази, Хемијата треба да иде у пакет со Физика, иначе може да те корпоса:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom