Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

• Креатор на темата Креатор на темата <Boyka>
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки наскоро ќе организирам семинар на тема
Како до поголема самодоверба и до поуспешен однос со женските?

Содржина:
1.Inner game
2.Од гледна точка на жените.
3.Самодоверба?
4.Што сакаат жените?
5.Карактер
6.Пристап и почнување разговор
7.Комуникација
8.Говор на тело
9.Жените и тестирањето
10.Модни совети

Пријавување на goranb88@hotmail.com.
Партиципација:500 денари

Здраво, Може ли да се запознаеме???
незнам шо е тешко ова да се каже...

5601938_700b_v1.jpg
Овој вториов пост ти е ко sequel на првиот, Part 2 - back to reality :pos::pos::pos:

Друже не се учи од книга тоа,ти треба искуство,не е секоја жена иста нити па секој маж е ист за да пали некаков универзален пристап.Кога ќе акумулираш искуство,и позитивно и негативно,пристапот ќе си дојде сам од себе.
Нешто како учење на странски јазик со асимил метода.
Со тек на време ќе го пронајдеш пристапот кој тебе лично највеќе ти одговара и ќе научиш да го прилагодуваш спрема ситуацијата.

Јас најдобри резултати постигнувам со сељачко-агресивен пристап..

Кога не би знаел да започнам разговор со девојка која не ја познавам ке и пријдам и ке ја прашам како би започнала разговор со девојка што не ја познава.

Обично им пријдувам на девојките во дискотека, кафиќ независно дали сум испил 2-3 коњаци или не... Обично ги прашувам: дали може да се запознаеме или пак што ќе ми дојде во мислите кога ќе и/им пријдам. До сега многу малку ме имаат одбиено (изгледа дека сум многу убав џД). Сепак не може сите да на овој начин да им пријдат на девојките... Треба пред се да бидеш опуштен, да знаеш да им направиш добар муабет, да си вицкаст-да ги смееш, и нормлано да си самоуверен. Јас овие сите особини си ги стекнав со искуство - не можеш преку ноќ да се претвориш во гуру џД

Дечки наскоро ќе организирам семинар на тема
Како до поголема самодоверба и до поуспешен однос со женските?

Содржина:
1.Inner game
2.Од гледна точка на жените.
3.Самодоверба?
4.Што сакаат жените?
5.Карактер
6.Пристап и почнување разговор
7.Комуникација
8.Говор на тело
9.Жените и тестирањето
10.Модни совети

Пријавување на goranb88@hotmail.com.
Партиципација:500 денари

Ах бре, не ги лажи дечкиве, срам да ти е....не си веродостоен, како може маж да знае што сакаат жени, ццц...Како јас сега да им држам на жените курс што сакаат мажите, а не сум квалификувана (не сум маж, јбг).
П.С. Тие што стварно знаат што и како треба не висат по форуми, камоли да држат ваков курс. Много је званих, мало одабраних.
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 12:50 ---
Ми даде добра идеја :)

Му должиш частење ако ти успее;)

Кратко и јасно , и приоѓаш и и велиш “Дај ми пич.а, знам дека имаш“
или поромантично “Чупе толку си уба што би му го испушил на последнио шо те има еб.в.но“

Гледај Two and Half a Men. Имаш примери за тоа како треба, и за тоа како НЕ ТРЕБА. Ако не ти е јасно како, пробај следниот ден во кафиќ, и ако попиеш шамарчина, значи си го одбрал погрешниот начин.
За мене нема посебна филозофија, пристапувам опуштено, полн со самодоверба и правиш нормален муабет, без непотребно комплицирање и ламотење ко празна воденица. Многу е битна харизма и самодоверба, тие два елемента во комбинација се Аморова стрела за секоја девојка, или ги имаш или ги немаш.

Замислете само за момент дека сте жени и размислете дали сакате да ви пријдат со скоцкани реченици од некое самопомагачко книжуле за заведување или третокласна американска комедија :confused:?!

Замислете само за момент дека сте жени и размислете дали сакате да ви пријдат со скоцкани реченици од некое самопомагачко книжуле за заведување или третокласна американска комедија :confused:?!
Who cares ? Ако изгледа добро,нека збори што сака :P

Ако си дошол до тоа да размислуваш како да ПРИЈДЕШ на девојка, тогаш подобро не прави ништо се додека интеракција со спротивен пол не ти стане нормална, природна работа. Веројатно поради фактот што и они се луѓе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom