Како да успеам ,а да не раскинам со девојката?

• Креатор на темата Креатор на темата marko i se e mozno
  • Време на започнување Време на започнување
Прстенот и барај ја за жена, ак те прифатит ќе се ујдисате. Ак не тогаш стварно те шетат по тавани.
:D

Има една фина книга, еден guide да речам. Слободно можел Deida да стави наслов How To: Women. Првите 40-50 страни имаат се што ти треба, искрено те советувам да ја прочиташ нема да зажалиш. Баш за овој тип на проблеми се збори, имаш и примери и решенија и се што треба. Со среќа. :)

David Deida - The Way of the Superior Man

Прстенот и барај ја за жена, ак те прифатит ќе се ујдисате. Ак не тогаш стварно те шетат по тавани.
:D
Taka be prijatele ama rano nie 15 godini sum[DOUBLEPOST=1490216024][/DOUBLEPOST]
Има една фина книга, еден guide да речам. Слободно можел Deida да стави наслов How To: Women. Првите 40-50 страни имаат се што ти треба, искрено те советувам да ја прочиташ нема да зажалиш. Баш за овој тип на проблеми се збори, имаш и примери и решенија и се што треба. Со среќа. :)

David Deida - The Way of the Superior Man
Falati prijatel

Другар, сексај ја 3 пати на ден, мислам дека ќе и помини маката.

Pa prijatele da ti kazam pravo se karame za mnogu glupi raboti. Pr.nejzinite drugarki ja viknaja da izlezat a somene nema izlezeno 1 mesec nekjam da mu zabranam da neodi kaj sho saka. I ja viknaja sho ja viknaja i ja prashav dali mozi ednash da mu odkazi i kavgata pochna. Nemozela da se podeli na dva dela, mu se lutele tie... Nikomu nishto mu rekov odi izlezi nie kje se vidime po 1 mesec i posle to poarno kje beshe da me ubieshe odkolku da mi rechi deka sakala da raskinime
Другар откачија ич! Те игра и сака да те стави под нозе знаеш зошто? Кој фактор се дугарките нејзини да ги стави пред тебе и вашаб средба? Па уште и болна љубомора не ти треба такво мачење уште сега и не е единствена че си најдеш поарна.

Полуматурант си? Ако си и она ако учи во исто училиште и ако е 15 години земи ја за партнерка можеби така ќе се смирите:D

Тоа е најлошиот тип на женски, бегам подалеку од такви.
Таа секогаш ќе си остане иста, љубоморна и несигурна и ќе те замара за секакви ситници, ќе се карате секојдневно за глупости, ма колку и ти да се "промениш".
Зошто да не зборуваш со други девојчиња? Ако го направиш тоа, ќе сфати дека има контрола врз тебе.. е тек тогаш си ја наебал :D
Води инат и кажи и оти не може да ти забрани со кого да правиш муабет, ако те сака, ќе се помири, ако не, не ти ни треба таква, батали ја..

Полуматурант си? Ако си и она ако учи во исто училиште и ако е 15 години земи ја за партнерка можеби така ќе се смирите:D
Vekje ja imav prashano od pred 5-6 meseci[DOUBLEPOST=1490254797][/DOUBLEPOST]
Тоа е најлошиот тип на женски, бегам подалеку од такви.
Таа секогаш ќе си остане иста, љубоморна и несигурна и ќе те замара за секакви ситници, ќе се карате секојдневно за глупости, ма колку и ти да се "промениш".
Зошто да не зборуваш со други девојчиња? Ако го направиш тоа, ќе сфати дека има контрола врз тебе.. е тек тогаш си ја наебал :D
Води инат и кажи и оти не може да ти забрани со кого да правиш муабет, ако те сака, ќе се помири, ако не, не ти ни треба таква, батали ја..
Ja sakam be prijatel nekjam da raskinime

Мафни ја бе, те мафта само

И мојот дечко е ваков како тебе,за љубомора нема лек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom