- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.649
Пепси, извади го Ставро од уста! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
trebase da ve impresioniram demek ? posebno na temata kade so sekoja 2ra e vakva poradi potrebata za vnimanie i lizenje![]()
Инспириран од темата како да се започне разговор на ФБ , јас прашувам како да се започне разговор со девојка на кајгана . Прво како да започнете муабет, потоа како да договорите , кафе, состанок. Фрази, финти , фотошоп трикови за лепота . Ајде кажувајте и помагајте . Може и некое вистинско искуство да напишете .![]()
trebase da ve impresioniram demek ? posebno na temata kade so sekoja 2ra e vakva poradi potrebata za vnimanie i lizenje![]()
Абе дај слика да видиме дали си стварно грд?
А порнич?Темава замина во погрешен правец. Прдлог да се снима филм за ова
Главен актер Никола ( грдиот - нема љутиш така ти напишале , а и шала е ова ) , и мистериозната ХХХХХ-личност , мистерија ,трилер , драма , фантазија ( се во едно )![]()
Абе доста веќе за Аристотели и Архимеди, чекајте да видиме овa plot twist-ов, не ги прекинувајте
Па јбт ваљда знам што сум пишал..ти се мешаш нешто. Ја ти го пишав тоа грд си![]()
А од Гоцета? Он башка и револуционер на времето. Замисли ти пише некоја "Јас го разбирам светот единствено како поле за културен натпревар на народите". Еротика.Остај ги сестро златна, се возбудувам кога ќе видам женско барата со цитати од Платон и Аристотел, реткос, реткос, ако додаде нешто и од Ниче и ќе се испрскам сиот.
Крејзи, девојко...очекувај прајвт месиџ од мене.
Знам, знам...ама ќе се потрудам ради филозофијата фор гад`с сејк
П.С. Абе не ми е јасно, НиколаМКД91 го тролате или само јас имам впечаток дека на заебанција ја отвори темава!?
А од Гоцета? Он башка и револуционер на времето. Замисли ти пише некоја "Јас го разбирам светот единствено како поле за културен натпревар на народите". Еротика.