Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Постојат девојки кои паѓаат на цитати од Аристотел, Сократ и Платон? Jа мислев само на Балашевич и екипа паѓаат, па моиве само на форум ги оставам.

Ако е ова вистина у моментов со трчање излагам од дома :D

Излегувај и цитриај! Успех -загарантиран! :D

Знам на што мислиш , не е таа конверзација . Оваа конверзација за ти која збориш е постара, мислам од лани :pos: Не збориме за иста девојка , ама нема везе . :) Сеедно како ќе ме сфатиш . За ФБ - то, ако го имаш не е фрка, јавно ми беше објавено на профил тука, скоро цела кајгана ја имам за френдс, сите ме знаат . Кулирај си :)

Ти понормален делуваше кога се зачлени на Кајгана, од тогаш само се бламираш. Стави малку кочница, точно е дека ова е виртуелен свет, но имај малку од малку усул.

Постојат девојки кои паѓаат на цитати од Аристотел, Сократ и Платон? Jа мислев само на Балашевич и екипа паѓаат, па моиве само на форум ги оставам.

Ако е ова вистина у моментов со трчање излагам од дома :D
Еј, не зезај, па онаа на Аристотел дека пријателство е една душа во две тела и онаа на Платон дека човекот прво бил создаден со 4 раце, 4 нозе, една глава со две лица, па потоа го поделиле на пола и затоа сега секој си ја бара другата половина се едни од најсподелуваните и најпопуларните. :ROFLMAO: Секој ден по два пати ги читам. :LOL: Фората е да знае човек која да ја употреби, ако почнеш со тоа дека човекот е zoon politikon ќе те гледаат чудно.:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Сичко си има процедура.:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Абе доста веќе за Аристотели и Архимеди, чекајте да видиме овa plot twist-ов, не ги прекинувајте

Јас едвај чекам да се изјасни типката што е на средина, оваа перипетија мора да има некој расплет.

Јас едвај чекам да се изјасни типката што е на средина, оваа перипетија мора да има некој расплет.

Јас чекам и таа од лани да се јави! Леле, многу сум возбудена! :vozbud::vozbud::vozbud:

Абе доста веќе за Аристотели и Архимеди, чекајте да видиме овa plot twist-ов, не ги прекинувајте
Чекај па и ти, сега прво да се разберат по ПП, па после ќе дознаеме и ние. И во шпанско-турско-индиските серии не оди тоа толку брзо, имај разбирање!:pipi:

ti ako dremis zaz takvo nesto na forumot ne sme site bez zivot :icon_lol:

barem uspea li nekoa da ti pise

Слушај, следниот пат кога ќе се сакаш нешто да ме заебаш и при тоа да делуваш паметно, пиши ми пп, па ќе ти склопам нешто. Навистина жал ме фаќа за тебе понекогаш.

Не знам зашто ама мислам дека курот во инбокс највеќе работа може да заврши. :icon_lol:

:pos: pisi tuka taman i nikola ce nauce kako treba po pp znaes ti imas iskustva so takvi raboti

:pos: pisi tuka taman i nikola ce nauce kako treba po pp znaes ti imas iskustva so takvi raboti

Серизно, одамна немам сретнато лик без грам дух во изразот, неитересен како извештај од конгрес на ЦК СКЈ. Ти си една од најдосадните и најбаналните личности кои виртуелно сум ги сретнал. Како само ти успева да бидеш толку неинтересен? Си склепал скоро 4000 мислења и ниту едно интересно.

Страшна работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom