Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
trebase da ve impresioniram demek ? posebno na temata kade so sekoja 2ra e vakva poradi potrebata za vnimanie i lizenje :facepalm:

trebase da ve impresioniram demek ? posebno na temata kade so sekoja 2ra e vakva poradi potrebata za vnimanie i lizenje :facepalm:

Не бе, сакаме да те боцкаме, пошто ти си мазен, депилиран, а јас стого одбивам такви противприродни дејанија.

Инспириран од темата како да се започне разговор на ФБ , јас прашувам како да се започне разговор со девојка на кајгана . Прво како да започнете муабет, потоа како да договорите , кафе, состанок. Фрази, финти , фотошоп трикови за лепота . Ајде кажувајте и помагајте . Може и некое вистинско искуство да напишете . :D

Абе дај слика да видиме дали си стварно грд?

Ти на никоја тема не можеш да нѐ импресионираш.[DOUBLEPOST=1396623987][/DOUBLEPOST]
Абе дај слика да видиме дали си стварно грд?

Не е грд, ама гарант малата се исплашила од чорапата во гаќите. :icon_lol:

Темава замина во погрешен правец :icon_lol: . Прдлог да се снима филм за ова :свиркам:
Главен актер Никола ( грдиот - нема љутиш така ти напишале , а и шала е ова ) , и мистериозната ХХХХХ-личност , мистерија ,трилер , драма , фантазија ( се во едно ) :icon_lol:

Темава замина во погрешен правец :icon_lol: . Прдлог да се снима филм за ова :свиркам:
Главен актер Никола ( грдиот - нема љутиш така ти напишале , а и шала е ова ) , и мистериозната ХХХХХ-личност , мистерија ,трилер , драма , фантазија ( се во едно ) :icon_lol:
А порнич?

Абе доста веќе за Аристотели и Архимеди, чекајте да видиме овa plot twist-ов, не ги прекинувајте

Остај ги сестро златна, се возбудувам кога ќе видам женско барата со цитати од Платон и Аристотел, реткос, реткос, ако додаде нешто и од Ниче и ќе се испрскам сиот.
Крејзи, девојко...очекувај прајвт месиџ од мене.:pipi:
Знам, знам...ама ќе се потрудам ради филозофијата фор гад`с сејк (y)

П.С. Абе не ми е јасно, НиколаМКД91 го тролате или само јас имам впечаток дека на заебанција ја отвори темава!?

Последно уредено:
Па јбт ваљда знам што сум пишал..ти се мешаш нешто. Ја ти го пишав тоа грд си :D

@NikolaMKD91 гледај на позитивната страна, он го напишал тоа а не девојката. Она може не мисли исто како него и имаш шанси :icon_lol:

Не се разочарувај, Никола...еве чаре :D

MjAxMi1iOTEyZDg5MmE4ZDM4ZjQ2.png

Остај ги сестро златна, се возбудувам кога ќе видам женско барата со цитати од Платон и Аристотел, реткос, реткос, ако додаде нешто и од Ниче и ќе се испрскам сиот.
Крејзи, девојко...очекувај прајвт месиџ од мене.:pipi:
Знам, знам...ама ќе се потрудам ради филозофијата фор гад`с сејк (y)

П.С. Абе не ми е јасно, НиколаМКД91 го тролате или само јас имам впечаток дека на заебанција ја отвори темава!?
А од Гоцета? Он башка и револуционер на времето. Замисли ти пише некоја "Јас го разбирам светот единствено како поле за културен натпревар на народите". Еротика.

А од Гоцета? Он башка и револуционер на времето. Замисли ти пише некоја "Јас го разбирам светот единствено како поле за културен натпревар на народите". Еротика.

Да, тоа би било нешто како блага Еротика...не ти е лоша идејата онака да те припреми за Платон па за Ниче :D

Иначе дечки, пред некоја страна предупредив задржете се на темата, таа не е Николамкд91 туку за старо грчките и ново европските филозофи, рано е за одмори :icon_lol: :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom