leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
И?замисли колку кутии можеш да земеш тука 5/6/7 еура![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И?замисли колку кутии можеш да земеш тука 5/6/7 еура![]()
Не ми ни беше тоа намерата, онака прашав само. Ме интересираше.Уште се по 5/6/7 евра зависи кој што пуши. И Владе го најде човекот стегнат за париНе Владе, не ми се скапи цигарите. Да не се мачиш на второ прашање.
Имам проблем со дишење и силни болки.
Не ми ни беше тоа намерата, онака прашав само. Ме интересираше.
Инаку кога сме кај тоа заклучив дека малборо во конзерва има многу поубав вкус од во кутија, настрана тоа што поевтино иди. Ако се сеќавам добро мислам дека по 16 евра конзервата ја купував. За бланко цигарите и машинчето ич не ми текнува колку беа , ама не беше нешто посебно скапо.
А да и со помин да е.
Првиот обид заврши неуспешно се разбира. Стасав до 5 цигари на ден и после се вратив на дупла доза, не една кутија туку две во ден. Ваљда недостаток на никотин или параноја.
Денес почнувам втор обид. Купив електронска цигара и обична цигара немам запалено од 7 наутро. Ако и ова чудо не ми помогне да ги откажам, се затворам во соба земам две кутии и додека не завршам во болница од никотинско да ми се згади за цел живот не прекинувам да палам.
Нема спас од оваа болест, попрво од бубрег ќе се откажам од колку од ова глупово цигаре.
И шо муабет сега??Знам знам дека не ти е тоа намерата, те познавам само еден ден на форумов. И неможам да споредам, бидејќи јас си садам во двор не купувам конзерва.
Фала ти![]()
Само инат ама магарешки госпоѓо Леандра ништо друго не помагаПрвиот обид заврши неуспешно се разбира. Стасав до 5 цигари на ден и после се вратив на дупла доза, не една кутија туку две во ден. Ваљда недостаток на никотин или параноја.
Денес почнувам втор обид. Купив електронска цигара и обична цигара немам запалено од 7 наутро. Ако и ова чудо не ми помогне да ги откажам, се затворам во соба земам две кутии и додека не завршам во болница од никотинско да ми се згади за цел живот не прекинувам да палам.
Нема спас од оваа болест, попрво од бубрег ќе се откажам од колку од ова глупово цигаре.
Ако инат не ти едоволно за ова што збориш.Уште се по 5/6/7 евра зависи кој што пуши. И Владе го најде човекот стегнат за париНе Владе, не ми се скапи цигарите. Да не се мачиш на второ прашање.
Имам проблем со дишење и силни болки.
Зависна од ова воздухов господине Фринге? Може само заушки да закачи човек од ова.Само инат ама магарешки госпоѓо Леандра ништо друго не помага
Во твојот случај ќе станеш па зависна од електронската цигара.
Бар постојано устата од уво до уво ќе ти биде отворена од церење[DOUBLEPOST=1412798863][/DOUBLEPOST]Заебете цигари, трава е права ствар.
Имам и јас умбрела електронска цигара,џабе лупнав 2к боље у кафана да ги потрошев на вечера со сопругата.Зависна од ова воздухов господине Фринге? Може само заушки да закачи човек од ова.
И стана зависен од неа? Ги откажа цигарите?Бар постојано устата од уво до уво ќе ти биде отворена од церење[DOUBLEPOST=1412798863][/DOUBLEPOST]
Имам и јас умбрела електронска цигара,џабе лупнав 2к боље у кафана да ги потрошев на вечера со сопругата.
Ден ипол ја користев електронската цигара ама тоа што едвај се качував на први спрат ми даде воља и инат да ги откажам цигарите,успешно втора година.И стана зависен од неа? Ги откажа цигарите?
Првиот обид заврши неуспешно се разбира. Стасав до 5 цигари на ден и после се вратив на дупла доза, не една кутија туку две во ден. Ваљда недостаток на никотин или параноја.