K
kalimer0
Гостин
Супер соодносЗА височината Се е во ГЕНИТЕ .. ! Ја еве сум висок 175 цм а тежок околу 70 кила .. !![]()
Јас сум 180 со 62 кила, ќе пробам зимава да стигнам барем до 70.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер соодносЗА височината Се е во ГЕНИТЕ .. ! Ја еве сум висок 175 цм а тежок околу 70 кила .. !![]()
Па искрено и јас го препорачувам од муабети бидејќи доста го фалат дека помага.Најверојатно се кваси квасецот во желудникот и се добива лажно чувство на глад бидејќи желудникот е веќе спремен за храната.Пивски квасец како помага тука? Сум слушнал многу пати го препорачуваат за вакви работи, ме интересира како помага тоа?

Ја очекувам за воа зимо барем да се извишам неколку цм , дали ќе играм кошарка .. !! барем да стигнам некаде до 179 до 180 цм . !Супер сооднос
Јас сум 180 со 62 кила, ќе пробам зимава да стигнам барем до 70.

Tи овде се зачлени само да не нервираш, така? Како да накачел некое килцеМи треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?

Гледаш, значи помагаНишто не помага, еден мој другар се здебели со овие што се протеини мотенини за билдање!
Ништо не помага, еден мој другар се здебели со овие што се протеини мотенини за билдање!
За извишување нема иљачи, а за качување на некое кило имаш тема бодибилдинг, па тамо ке видиш све како со тренинг и исхрана за најбрзо време ке качиш килажа. Преко ноќ и седејќи или лежејќи ништо не правиш.Ми треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
ако не јаде нема да се здебели... нека јаде 5-6 пати во денот големи и мрсни оброци ке видиш како ќе се здебели..
) Ген другарче!a koi se tie bodibilderi od forumov majke ti?Вежбај и пиј гејнери, протеини, јади бело месо, јаглехидрати, мора дневно да јадеш 6 пати на секои три саати, и обрати се кај билдериве на форумов они најдобро знаат![]()

Иди на темата као се викаше, бодибилдинг совети нешо така таму дискутираат за исхрана и вежбање таму ти се билдеритеa koi se tie bodibilderi od forumov majke ti?![]()

a koi se tie bodibilderi od forumov majke ti?![]()

Imam 16 godini i Visok sum 163cm negdeКолку години имаш?Висината пред се е дефинирана од генетскиот фактор така да јадењето неможе многу да ти смени.За некој сантиметар плус може да трењираш кошарка или слично,а за да се здебелиш пробај јади повеќе ако не ти се јади пробај со пивски квасец.
Па искрено и јас го препорачувам од муабети бидејќи доста го фалат дека помага.Најверојатно се кваси квасецот во желудникот и се добива лажно чувство на глад бидејќи желудникот е веќе спремен за храната.