Како да кажете „не” на дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
Mu vikam deka nekam i ne sum raspolozena....
Deka treba da bidam sea so drug i sum zafatena...
Deka sakam da ostaneme drugari....
i drugo sto ke mi dojde na pamet

jas vaka mu velam
Lady if you is a lady get out of there

би му кажала само неколку збора од чиста култура,а ако видам дека ептен навалува,ќе му кажам дека не сум заинтересирана,ама бидејќи тоа најчесто не помага,ќе му кажам дека имам дечко,па треба да одам со него..

Па прво ке го игнорирам, да свати дека не сум заинтересирана за него, ако пак не се откажува, некогаш кажувам дека имам дечко или му викам НЕ...зависи како сум расположена!
А ако сум во пијана состојба во истава ситуација....на почетокот малце ке флертувам со него, ке се зезам да ми е интересно и кога он ке си мисли дека може да ме фати ке му се тргнам или ке му кажам НЕ!:kez:

Ќе го погледнам остро,ќе му напраам некоја фацичка као What a heck? и sorry,не сум заинтересирана:)

Moze ke napravam muabet 2-3 recenici i ke i kazam ne zasto ne sakam da se zafrkavam so nekoja 30 min i posle da ja otkacam.Odma ke i kazam ili ke ja prasam da ne i se sviga nekoj moj drugar pa da vidam sto ke bidne pa ako e taka moze da ja prasam za nejzina drugarka ako ima so nea.

ќе си направам муабет и нема да ми пречи.....
уствари што да пишувам многу ретко одбивам жени :):):) ептен ако се .....

Jas pram muabet vaka taka ama posle 30 min. si begam i ne mu davam nikakva identifikacija(Telefonski broj i tn..)
A nikogas ne mu velam ne...mi e zal da povredam nekoj.

auuu temava me pogodi.epa dva pati vo vakvi slucai imam istreskano gluposti zakoi posle mozebi malce i se pokajav od taa pricina sto deluvase previse napadno.i vo dvata slucai se zapoznav so navodnite "dodvoruvaci",napraviv nekolku reda muabet ali koga veke uvidov deka so ubavo ne se otkacuvaat resiv da bidam malce pogruba.taka na edniot mu rekov"sorry ali ne se palam na mazi tuku na zeni",a na drugiot mu rekov "da te barav nemase da te najdam,ke bides idealniot tatko na moeto dete" i dvajcata pobegnaa ko gavol od krst. dobro e sto ne bea i dvajcata na isto mesto vo isto vreme.malce bezobrazno od moja strana ali toa ti e zivothahahah

Ako ne sakam, ke i kazam NE, a ako e dosadna ke i kazam da se razbere deka ne sum zainteresiran i da ne me davi

Едноставно ќе си заминам, ќе се тргнам од него, без коментар, со надеж дека ќе сфати:icon_bigg Можеби е злобно до толку грубо да се однесувам, ама и мене ме откачувале, таков е животот, што да се прави:toe:

Iako nekogas vistina znae mnogu da boli sepak ako toj svarno zamara ne preostanuva nisto drugo osven da mu kazes CAO:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom