V
Vollstandig
Гостин
Еве еден од топлите браќа педерчич.блог
Ако знајте други сеир-блогови вакви пишете:
http://pedercic.blog.hr/
Ако знајте други сеир-блогови вакви пишете:
http://pedercic.blog.hr/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш ама теба доктор да ти потврди дека стверно си примал терапија против педерлук, а не тоа да го злоупотребуваш.Хехе, па види, само користам нивни аргументи. Ако е така, дај сите геј и хетеро да си земеме боледување и да избиеме стрес од работа на некоја убава дестинација.
Иначе ова требаше да иде пред тој пост што го направив:
Можеш ама теба доктор да ти потврди дека стверно си примал терапија против педерлук, а не тоа да го злоупотребуваш.
Соблечи се пред огледало и заврти се со газо.Ако ти се дигне во меѓувреме патлакот геј си пријателе. :nesum:Здраво на сите форумџии и форумџивки на сајтот! Како прво сакам да ви се претставам! Имам 16 години и како сите тинејџери имам милиони проблеми, но најголемиот од нив е мојата сексуална ориентација! Нема да должам многу и накратко ќе ви објаснам се!
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи
2. Се заљубувам и во девојки, но поретко се случило (а можеби и никогаш) да ми се дигне на девојка, инаку сакам да имам секс и со девојка
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!
Ве молам кажете го вашето мислење. Ве молам дајте ми некој совет, што да правам, што да чинам...:nesum: Каде да се обратам, каква терапија да примам без да дознае некој!?
Ако е само еден, i have some bad news for you. But Liberation and Neptune gate have some damn good news for you.
Ако некој е педер, тогаш тој има проблем со ПОРЕМЕТЕНИ ХОРМОНИ.
Значи треба да се обрати кај доктор, бидејки научно е докажано дека ПЕДЕРСТВОТО Е БОЛЕСТ.
Не го викам тоа јас, научници го кажале, затоа не ми се нафрлувајте.
А вие "модерните" можете што сакате да кажете, факт е тоа погоре
Жал ми е за овие луѓе бидејки не сакаат да го прифатат фактот дека се со пореметени хормони т.е болни, а уште пожалното е дека со хормоните, денешната медицина неможе многу што да помогне, тоа е толку тешко колку што е тешко со гените, и затоа на овие болни луѓе не може којзнае колку да им се помогне.
Бидејки е болест ниедна влада не треба да прифати болни луѓе да ја легализираат законски болеста (педерството) со тоа што ке се прифати законски дека тоа е здраво а не болно.
Болеста никогаш не може да биде = на Здравје.
Еве посликовито:
Пореметени хормони=Болест => Болест =/ Здравје
Сваќате вие "модерни, европски" мозочиња?
Еве ви еден чист пример:
Замислете дека сите луѓе од целиот свет се педери и лезбејки.
Кажете ми уште колку години ке постои човечката раса???
Дали ова е корисно за човештвото, дали е правилно, здраво...?
Напомена: Ако нешто е здраво тогаш тоа не е болно, и обратно.
Еве посликовито:
Стани->Земи парацетомол->Чаша вода-> Испиј го
Ако не ти е подобро,замени го парацетомолот со диазапам од 5 мг и иди легни си.
100% masko saka 100% zensko, e sega, problemot e sto ne sekoe masko e 100% masko i ne sekoe zensko e 100% zensko!
Секоја мисла, е искажана од сопствено искуство. Ова значи дека ти си 20 % машко а 80 % женско?
Ако некој е педер, тогаш тој има проблем со ПОРЕМЕТЕНИ ХОРМОНИ.
Значи треба да се обрати кај доктор, бидејки научно е докажано дека ПЕДЕРСТВОТО Е БОЛЕСТ.
Не го викам тоа јас, научници го кажале, затоа не ми се нафрлувајте.
А вие "модерните" можете што сакате да кажете, факт е тоа погоре
Жал ми е за овие луѓе бидејки не сакаат да го прифатат фактот дека се со пореметени хормони т.е болни, а уште пожалното е дека со хормоните, денешната медицина неможе многу што да помогне, тоа е толку тешко колку што е тешко со гените, и затоа на овие болни луѓе не може којзнае колку да им се помогне.
Бидејки е болест ниедна влада не треба да прифати болни луѓе да ја легализираат законски болеста (педерството) со тоа што ке се прифати законски дека тоа е здраво а не болно.
Болеста никогаш не може да биде = на Здравје.
Замислете дека сите луѓе од целиот свет се педери и лезбејки.
Кажете ми уште колку години ке постои човечката раса???
Дали ова е корисно за човештвото, дали е правилно, здраво...?
Ne, ova kazuva deka jas sum 100 % masko no 100% zensko e malku tesko da se najde so denesnava emancipacija!
Ништо паметно не кажа во постов.
Еве демантирај ме, вака и јас можам да се заебавам до 101 и назад.
Што од горе пишаното во мојот пост не е во ред според тебе?
Зошто моето објаснување за тоа што е здраво а што болно не е во ред?
Мислам дека многу јасно го разграничив здравото од болното. Прочитај уште еднаш, можда и не си сакала да ја прочиташ вистината.