L
Liberation
Гостин
Авторот на темата сега е зафатен со членот Хенри_14.
Ве молиме бирајте подоцна.
Ве молиме бирајте подоцна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво на сите форумџии и форумџивки на сајтот! Како прво сакам да ви се претставам! Имам 16 години и како сите тинејџери имам милиони проблеми, но најголемиот од нив е мојата сексуална ориентација! Нема да должам многу и накратко ќе ви објаснам се!
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи
2. Се заљубувам и во девојки, но поретко се случило (а можеби и никогаш) да ми се дигне на девојка, инаку сакам да имам секс и со девојка
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!
Ве молам кажете го вашето мислење. Ве молам дајте ми некој совет, што да правам, што да чинам...:nesum: Каде да се обратам, каква терапија да примам без да дознае некој!?
Купи го најголемото дилдо што можеш да го најдеш.
Начукај си го у гз.
Ако ти се свиѓа геј си.
Ако не ти се свиѓа пак си геј имаш огромно дилдо у гз!!!!
Здраво на сите форумџии и форумџивки на сајтот! Како прво сакам да ви се претставам! Имам 16 години и како сите тинејџери имам милиони проблеми, но најголемиот од нив е мојата сексуална ориентација! Нема да должам многу и накратко ќе ви објаснам се!
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи
2. Се заљубувам и во девојки, но поретко се случило (а можеби и никогаш) да ми се дигне на девојка, инаку сакам да имам секс и со девојка
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!
Ве молам кажете го вашето мислење. Ве молам дајте ми некој совет, што да правам, што да чинам...:nesum: Каде да се обратам, каква терапија да примам без да дознае некој!?
Iskreno od nekoj sto bil tamu kaj sto si,tesko e toa sto se cuvstvuvas,ke probas na sekakov nacin da go skries i suprimiras toa sto go cuvstvuvas,ama se plasam deka ke te demne se odeka ne priznaes deka imas i cuvstva za istiot pol, samo ne pravi drama okolu toa ,toa e sto e i gotovo,iako si uste mlad, nemoj ni da mislis deka nekoj nema da primeti ke znaat i tvoite i ke ti drza i lekcii,ne daj boze ako imas i nekoj lud tatko moze ke proba i so kais da go iskoreni gjavolo od tebe ama nema da mojt,makar i da gledas fudbal so nego po cel den i da popravas koli i ne znam sto drugo...ke znaat site samo nema nikoj nisto da ti kaze okolu to,ke bide javna tajna...tesko e da si gej u makedonija, a bidejki kako sto kaza poteknuvas od takvo patrijahalno tradicionalno semejstvo ke ti se gadi od samiot sebe,zato kakov i da si prifati se,vidi i so masko i so zensko pa posle to teraj si kako ti odgovara,inaku e ocajno da se obiduvas ona sto ne si...veruvaj nema se da bide podmackano ako utre se ozenis i imas dete i zena koja te saka ,na kraj neja ke ja povredis zosto koga togas se ke izleze na videlina,zatoa razmisli dobro !
Хомосексуалноста е болест ,болестите се природна работа и од таа гледна точка може така да се дефинира.
Зашто бе мене никад не ми се допаѓале жени како сексуален објект ?!? Ниту во тинејџ годините, ниту во детство, ниту во адолесценција значи никад у живот сум немала една ебана фантазија за било каков интимен контакт со женско створење?
Хм.... Еј ми текна можеби зашто сум стрејт а?
Сексуалната ориентација е нешто што се чувствува внатрешно, ако те привлекуваат мажи а воедно и ти си машко тоа значи дека си ГЕЈ!
Не можеш да сториш ништо во врска со тоа детево го привлекуваат мажи и тоа сексуално, нема поголем показател што може да покаже сексуална определба подобро од овој показател, како и да е треба да се прифати вистината се поголемото негирање на вистината води страдање психичко и физичко на самата личност, а само знам дека најлоша казна во животот е да се присилуваш да имаш секс со некој кој ти е одвратен *во случајов жените* и тоа ќе му дојде како силување., детево е геј, мора да се прифати каков што е без разлика на околината, а и не му се дига на девојки.... што да кажам друго, како може да му давате совети на детево да има секс со женско кога не му се дига на жени! малце логика... како што на стрејт маж неможе да му се дигне на мажи и фантазирање со голи машки тела и заљубување во нив така и на геј не може на жени. очигледно е само треба да се прифати вистината...............
Исто како што може на педофил да му се советува да има секс со возрасни.Иако за него тоа е психичко страдање,он сака со деца.Потискување на вистината сигурно им нанесува душевна болка.
Или има разлика? хмммм едното е забрането,другото не е - барем кај нас.
Важи. Одличен изговор за да се ескивира на работно место исто така.
"Не можам денес на работа, се уште сум геј"
Да знам што да кажам кога сакам да си направам продолжен викенд.
Не дека имам пробано ама можно е да ти се свиѓа, а пак да не саи геј. http://en.wikipedia.org/wiki/Anal_sex во првите неколку реда пишува.Купи го најголемото дилдо што можеш да го најдеш.
Начукај си го у гз.
Ако ти се свиѓа геј си.
Ако не ти се свиѓа пак си геј имаш огромно дилдо у гз!!!!
Ова ти е навистина добро,како не ми текнало порано
Извини не идам неделава геј сум-болест де,да не ве заразам![]()
Вработен: Шефе, не можам од утре на работа, болен сум.
Шеф: Оти бре, што ти е?
Вработен: Па ова зимскава епидемија на хомосексуалност конечно ме стрефи и мене. Ги имам сите симптоми. Почнав да ја слушам и Лејди Гага и одам на рејв журки. И .... имам и дечко.
Шеф: Аман бре, и ти ли!?
Вработен: Што да праиш? Тоа е.
Шеф: Ајде вакцинирај се, па се гледаме.
Вработен: Ама шефе, веќе сум вакциниран ...
Шеф: :icon_eek: ....