Како да ја намалиш желбата за секс (особено кај машките) :D

• Креатор на темата Креатор на темата Nikola-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
2
Ме интересираат ваши мислења,и совети истовремено,бидејќи почесто женските се оние кој раководат со сексот,односно кога они имаат желба тогаш тоа и се случува..Кога таа желба ја нема,а машкото е желно за истото,викаат дека не ги почитуваме нивните одлуки...Како да ја смениме ситуацијата,кога женското ке сака,а машкото да се воздржи,за малце да се сменат улогите :) :D :pos2:

само со многу јака инатливост, онака тешко

Ме интересираат ваши мислења,и совети истовремено,бидејќи почесто женските се оние кој раководат со сексот,односно кога они имаат желба тогаш тоа и се случува..Кога таа желба ја нема,а машкото е желно за истото,викаат дека не ги почитуваме нивните одлуки...Како да ја смениме ситуацијата,кога женското ке сака,а машкото да се воздржи,за малце да се сменат улогите :) :D :pos2:
Сакаш да кажиш дека ко ќе ти се сака госпожата не ти дава? Грешно си ги поставил работите, затоа е тоа така. Заемниот компромис ви е на ниво Македонија - Грција :pos:

А тешко дека ќе можите да си ги смените улогите, тоа се решава уште во почетната фаза. Теле се учи тешко, вол уште потешко.

Сакаш да кажиш дека ко ќе ти се сака госпожата не ти дава? Грешно си ги поставил работите, затоа е тоа така. Заемниот компромис ви е на ниво Македонија - Грција :pos:

А тешко дека ќе можите да си ги смените улогите, тоа се решава уште во почетната фаза. Теле се учи тешко, вол уште потешко.
Хаахаха XD

Како што разбрав на машкото кога му се сака на жеското секогаш ја боли главата.
Едноставно барам партнерка со која ќе се совпаѓаме , кога ми се сака и нејзе да и се сака , кога нејзе ја боли глава и мена да ме боли .....

Научи ја како да се справи со болењето глава и ќе се реши проблемот. :icon_lol:

Најдобро ке ја намалиш со тоа што ке имаш толку многу секс, па после ќе ти се смачи.

у право е Beyond :) убаво ти кажа..
него.. како можеш да идеш против природа? :)

Не се иде против природа бе брааааат...
Нека цепа гшти, шо му се замараш, не си единствен.. :) :P
Со дркање, и то многу, хахаха и пак ништо нема да намалиш, ќе попуштиш нервно, знаеш позади МТВ ниедна не ја боли глава.

Па не давај и ти де,ке и се присака кога тогаш па пријатно ќе ја изненадиш! Само пази,ова може да има и нус ефекти....ќе треба тебе почесто да те боли глава! :)

P.S. Смени го насловот,несоодветен ми е некако :pos2:

Па не давај и ти де,ке и се присака кога тогаш па пријатно ќе ја изненадиш! Само пази,ова може да има и нус ефекти....ќе треба тебе почесто да те боли глава! :)

P.S. Смени го насловот,несоодветен ми е некако :pos2:
:D:D Што му фали на насловот,убаво си пишува таму ;)

После три партии дркање нема желба за секс.

Имаш две можни сценарија на муабет:

М: Те болит глата?
Ж: Да.
М: И шуплив заб болит...

М: Те болит глата?
Ж: Не.
М: Епа чорба македонче.

Ејј абе имам еден акмак комшија кој чул дека смоквата влијае позитивно за сексо па си стави од млечот....заврши у болница а и немаше секс тро време.

--- надополнето ---

Ехеееееее колку случаеви има кога таа сакала јас сум нејќел :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom