Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.Mozi da ima neso problem ako go simnam od net??
2.a ke moram isto dago instaliram bez dago izrezam ili mora da se izrezi na CD?
3.Dali bi mozelo da koristam2Windowsi,, vistava sto go imam i da go instaliram xp
i dali ima tutorial za koristenje na 2 windowsi??
Baram pomos
Jas imam Laptop acer7520 windows vista home premium(Germanski jazik),, ama mene tolku bas nemi se sviga za mene je podobar windows XP posto po stabilen mi izgleda XP-eto..E sega sakam da znam dali bi mozel dago izbrisam vistava i da go instaliram XP i dali bi imal dalje neso problem otkako ke go instaliram xp??
ii dali mozam istite driver da gi koristam ili treba da simnam od NET?
i dali nekoj znae link za xp so podobar service pack??
Jas mozebi ke go instaliram i XP da korista dva windowsi xp i vistava sto ja imam ovie 2dena,, ama sakam uste nesto da ve prasham.... 1.kako trebit dago startam cd-eto preku my computer mora?? ili dago restartiram komp??
2.Dali neso treba da pazam pred go instaliram xp ili bilo sto??
3.Znae nekoj kaj mozam da najdam driver ili dali ima driver scanner da vidam kako se vikaat driverite za mozam da gi najdam na net!?:back:
Jas mozebi ke go instaliram i XP da korista dva windowsi xp i vistava sto ja imam ovie 2dena,, ama sakam uste nesto da ve prasham.... 1.kako trebit dago startam cd-eto preku my computer mora?? ili dago restartiram komp??
2.Dali neso treba da pazam pred go instaliram xp ili bilo sto??
3.Znae nekoj kaj mozam da najdam driver ili dali ima driver scanner da vidam kako se vikaat driverite za mozam da gi najdam na net!?:back:
Vistava mie vo C instalirana xp-evo dago instaliram mozam vo E? da mozam 2-ta Windowsi da gi koristam!!!
Пардон мај френч, зошто нема ваква дробна тема за инсталирање Линукс?
Ај бидете добри колку што сте паметни и просветлете нè нас, обичните смртници.
Нема сwики4ки како тука.
До сега само виндоуси имам инсталирано, ваљда процедурата на инсталирање ОС со секое бутабилно цеде е иста...
Вистата не е windows?:uvo:Можеш да ја избришеш вистата и да инсталираш виндоус. Нема да имаш никакви проблеми, истите драјвери неможеш да ги користиш значи ќе мораш да симнуваш нови наменети за XP оперативниот систем. Провери ПП за торентот со Win xp sp3
Вистата не е windows?:uvo: