Како да и кажам дека ми се допаѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата gokitrajkov
  • Време на започнување Време на започнување
хахахах али женски шамар е најубав ;):cool:

кој пробал, знае.

А и најдобар начин е да процениш по шамарот дали врската ќе биде успешна. Освен ако си пи*ка, па избегаш после шамарот. :)

така е :))))
--- надополнето: Jul 25, 2011 8:00 AM ---
кој пробал, знае.

А и најдобар начин е да процениш по шамарот дали врската ќе биде успешна. Освен ако си пи*ка, па избегаш после шамарот. :)

се согласувам со тоа но може тука да испадне нешто на посебно место се му мава шамар и он почнува да ја залапува :) хахаха и таа ќе почне и малце у романтика хахахахха .. блјаблјаблја ..х.х.х х))))

Ја викаш на кафе се добро ,културно.Одите на кафе муабет и во дадениот момент кога поголемиот дел од гостите во кафетеријата се свртени на друга страна,а нејзините очи се длабоко вперени во твојот сурат ,ваѓаш од џеб чекан кој претходно си го зел од дома,ја удираш во пределот на малиот мозок 3-4 пати при што такозваната особа женско суштество е во фаза на несвест.Ја креваш преку рамо и ја носиш дома.

кој пробал, знае.

Море остај ако избега, што праиме ако е некој арпаџик, па и здене една меѓу рогови.. :pos:
--- надополнето: Jul 27, 2011 3:32 AM ---
Ја викаш на кафе се добро ,културно.Одите на кафе муабет и во дадениот момент кога поголемиот дел од гостите во кафетеријата се свртени на друга страна,а нејзините очи се длабоко вперени во твојот сурат ,ваѓаш од џеб чекан кој претходно си го зел од дома,ја удираш во пределот на малиот мозок 3-4 пати при што такозваната особа женско суштество е во фаза на несвест.Ја креваш преку рамо и ја носиш дома.

И после дома кај него место апче некое за глава (од шо ќе ја боли глава нормално) и дава шпанска мушичка. :sneaky:

Booo :) Ama prashanje! Mene najnogu mi se svigja ako mi kazi nekoj odma i licno deka mu se svigjam :) Taka da pojdi i na chupeto i kazii deka tie ubava, ili eka ti se svigja ti se dopagaat. Ne vrti odokolu. Ke se izvrtish i na kraj nema izlez. Vaka ke vidish dali ima neshto vrajkanje od nejzina strana ili ako nema. Ako ima, barem si stasal do pochetoko i ke prodolzite, a ako nema interest od nejzina strana barem nema da si go gubish vremeto na neshto sho ne vredi :) Go for it !

И најдобар секс паѓа после него, онака примитивен...со многу гребење, гризење и кубење...

Како да и кажеш дека ти се допаѓа ?

Па ќе и отидеш отпозади , додека збори со друштво ( било каде : парк , кафич , пазар ) , и полека ќе и стигнеш до уфцето , и у моментот кога она целата ќе е во прашалник и нема да знае шо се дешава , ти ќе и шепнеш " Ми се допаѓаш" . И она со блага насмевка ќе се сврти кон тебе , и без разлика на твојот изглед веќе ќе имаш стартни поени.

Значи, знам дека треба да и кажам онака лично, но проблемот ми е како да го направам тоа...
Како да го започнам тој муабет...

помош?

"Ми се допаѓаш (: Стварно.. (:"

ЕЈ ГЛЕЈ О_О
ЧЕТРИ ЗБОРА О_О

од искуство знам дека ако и кажеш дека ти се допаѓа ќе се издига и нема да те ферма
ама од помало искуство тоа се случувало и обратно
искуство за трет резултат немам :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom