- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.105
- Поени од реакции
- 15.069
ако притоа девојката не е busy или во близина има некое братче.....или па е добра во к........каратепа и да не се познавате ќе се запознаете![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако притоа девојката не е busy или во близина има некое братче.....или па е добра во к........каратепа и да не се познавате ќе се запознаете![]()
директен пристап.....likeНишто не и викај,ќе ја збуниш и ќе се здрка ситуацијата,најди погодна прилика и залапај ја. Колку и да звучи тешко ова верувај дека по ефективно ќе биде од 1000 збора.
Викај во себе,мечка страв,мене уште повеќе али ќе го направам тоа и ќе биде.![]()
Повлечи ја за коса кога и да помине покрај тебе удирај ја со бокс у рамо ставај и сопки кривади и се и тхе ултимате залепи и мастика во коса по можност хуба буба две три одеднаш изџваканиЗначи, знам дека треба да и кажам онака лично, но проблемот ми е како да го направам тоа...
Како да го започнам тој муабет...
помош?
Значи, знам дека треба да и кажам онака лично, но проблемот ми е како да го направам тоа...
помош?
RESPECTСо уста
Тој шо има мушкост меѓу нозе е*е, тој шо нема го е*ат.
Ах не си фер,ми го зема мислењето.Со уста
ova ko filmot RaneСо уста
Значи, знам дека треба да и кажам онака лично, но проблемот ми е како да го направам тоа...
помош?