- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Сигурен си ? Излегува од под маса го фаќа му се укочува вилицата и го пука го убива вилицата останува згрчена..еден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајот![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си ? Излегува од под маса го фаќа му се укочува вилицата и го пука го убива вилицата останува згрчена..еден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајот![]()
Овоа го збориш од искуство или кој филм го глеаше пред да си легнеш?Сигурен си ? Излегува од под маса го фаќа му се укочува вилицата и го пука го убива вилицата останува згрчена..
Пред 3 дена, ке постирав ама бев отсутен од форумов, влегле кајмене дома пробувале да ја крадат кучката (Питбул леа) обиени се двете брави скршени и скршена е бравата од собата каде што ја чуваме, во собата само имаше крв..нејзе од никаде не и течеше..Овоа го збориш од искуство или кој филм го глеаше пред да си легнеш?

wow good dogПред 3 дена, ке постирав ама бев отсутен од форумов, влегле кајмене дома пробувале да ја крадат кучката (Питбул леа) обиени се двете брави скршени и скршена е бравата од собата каде што ја чуваме, во собата само имаше крв..нејзе од никаде не и течеше..![]()

лоши закони за справување со арамии инаку се знае како треба......не смееш да го тепаш ни гњавиш ако го фатиш во својот дома како ти кради - ќе одговараш за тоа,иако овој планирал да те уништи.........ако планираш дејствија подоберо убиј го и закопај го во визба да не знае никој
ееееееее мојата чудесна земја Македонија......
+ Најчестите гости на нашиве простори се циганите ... на пример
А богами , што слушам на телевизија , дека еден куп се раѓаат а немаат ни извод на родени , и да го утепаш , утре ден нема да знаат кого да бараат , нит имаат документи за него , ни лична идентификација ништо
Ко да си утепал зајак 

Давај!Од мене што ќе краде? Душа? Љубов? Нека зема!
Ги фатиле ли?Јас да ви кажам ситуација, кај мене во маало пред 1 недела направиле парче. Работеле во неколку згради една по една, кај мене влегле преку тараса на прв спрат, ја рашириле ПВЦ вратата и со клоца ја скршиле една од 3те кваки. Срека кога влегле алармот се запалил, и чур. А одма после 10 мин, оперирале во 2 згради подоле од мене... така да ги има, работат да знаете...
Ги фатиле ли?
Дали ги фаќаат овие крадци и колку им е казната? Сигурно им е мала во споредба со целиот претрпен стрес и материјалните работи (пари, накит) кои после тоа се продадени.
Ги фатиле ли?
Дали ги фаќаат овие крадци и колку им е казната? Сигурно им е мала во споредба со целиот претрпен стрес и материјалните работи (пари, накит) кои после тоа се продадени.
Сите станови кои ги обија беа со многу злато што чуваат мајките или жените...Затоа само во сеф во банка..