PIRATIC
diplomiran klozetar
- Член од
- 26 јануари 2012
- Мислења
- 7.854
- Поени од реакции
- 6.495
Јас сум 26, а ти ?Има некој над 12 години возраст на темата?
13 ??
Јас сум 26, а ти ?Има некој над 12 години возраст на темата?
Син ми има 22Јас сум 26, а ти ?
13 ??
сакаш да кажиш дека не смееш да го тепаш и малтретираш ако го фатиш,ама смееш да го убиешАман бе треба се ко на деца да ви објаснам,
Значи имаш легална сачмарка. Со дозвола.
Имаш на црно пиштол застава ТТ
Иди крадецот провалува земаш сачмарката му ја разнесуваш главата и после пиштолот му го ставаш во рака.... “Друже судија, слушнав бучава скокнав од кревед, од шкаф зедов сачмарката и појдов во дневна ко гледам непознат маж со пиштол во рака, ко ме виде почна да го крева пиштолот кон мене и јас во миг на страв за сопствен живот пукав“
(Секако дека вештаците ќе најдат кај покојниот крадец в рака полн пиштол и куршум в цевка а веројатно и досије во полиција)
Јас имам питбул,нека влезе некој
Уффффффф значи ти си околу 50ката !Син ми има 22
лет изјави дека е ситуиран господин на неколку теми.....потенцијална жртва е кај него да се самоубиваат по неколкупати годинатаДа бе знаеш ако некој решил да се самоубие тоа во 99,9% од случаите на суицид ќе си го направи дома(кај него), зарем ќе дојде некој(потенцијален суицидален-камиказа) баш кај тебе или кај мене дома за да изврши суицид и тоа баш во купатилото или во шупата, гаражата, подрумот...
Или пак во визбата на Лет3
Смееш да го убиеш во самоодбрана. Ако некој провалил, вперил пиштол во тебе во твојот дом, нема судија кој ќе те прати во затвор ако го застрелаш на лице сместа.сакаш да кажиш дека не смееш да го тепаш и малтретираш ако го фатиш,ама смееш да го убиеш
не верувам.....ќе скапиш в затвор за некоја будала........
Па може чоек и да си направи еден вид на спорт од тоа, ќе се шеткаш со златен ланец, скап сат, мобилен, ќе се фалиш дома дека имаш накиит, дека имаш пари но не веруваш во банки, дека следната недела ќе одиш Италија ....лет изјави дека е ситуиран господин на неколку теми.....потенцијална жртва е кај него да се самоубиваат по неколкупати годината
Според законот ............ ако некој ти провали дома, било за да те нападне физички или пак само да те ограби... имаш право само да го онеспособиш, совладаш, завржеш/заробиш и потоа да викнеш полиција .......... и нормално он ќе оди во притвор, а ти ќе му опнеш тужба поради провала во твојот приватен имот со обид за кражба или пак за убиство !лет изјави дека е ситуиран господин на неколку теми.....потенцијална жртва е кај него да се самоубиваат по неколкупати годината
еден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајотЈас имам питбул,нека влезе некој
не мора толку сурово,може во виршла 3-4 лексилиуми да му ставиш има да хрчи ко бебенцееден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајот
Кој ќе ти се замара со лексилиум јеботе, бам метак у глава има секакви будали ич на оноа не му е ќе си влезе како господин како господин ке си излезе.не мора толку сурово,може во виршла 3-4 лексилиуми да му ставиш има да хрчи ко бебенце
е добро ако сака да се предаде ?Кој ќе ти се замара со лексилиум јеботе, бам метак у глава има секакви будали ич на оноа не му е ќе си влезе како господин како господин ке си излезе.
Тешко со еден повеќе од три треба .еден метак у глава и питбулот ке го пратат у рајот
Абе и јас имам дома куче далматинец имам не е ништо посебно али до сега пробаа да влезат еднаш ова ги надушка и почна да лае се симнав до долу пријателот си го напунил кесето со кисело млеко,печурки,леб и се останато шо купувале мојте а заборавиле да отпакуваат и да стават у фрижидер па си ја летна додека да се симнам јас од 3ти спрат на 1ви .... и тоа у сред бел ден беше некаде околу 5 часот поручек па сега ти види ....е добро ако сака да се предаде ?
далматинец = плишано мечеАбе и јас имам дома куче далматинец имам не е ништо посебно али до сега пробаа да влезат еднаш ова ги надушка и почна да лае се симнав до долу пријателот си го напунил кесето со кисело млеко,печурки,леб и се останато шо купувале мојте а заборавиле да отпакуваат и да стават у фрижидер па си ја летна додека да се симнам јас од 3ти спрат на 1ви .... и тоа у сред бел ден беше некаде околу 5 часот поручек па сега ти види ....