Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море, овде, на форумов, шо ги има неколкумина, професионалци да им завидатА оти 90% од готвачиве се мушки![]()
ко магионичари се
Брате ти пилана ќе отвориш како ми изгледа
Пробувам на нашки да ги научам ама слабо ми иде1. Немам поима...некаков тип на цветни дршки на некој тип на асфоделид(asphoelaceae,каде алое е род) или аспарагус-шпаргли...или негова роднина..у било кој случај зеленчук
2. Aquilegia atrata . Кандилка или пакуљуац на викпедија. Ама не од нашата..
3.Не ни може да погодам. Барем цветот да го видов...
тоа го објаснува...asparago prussiano
pisuvam jas zez zez i naednas tup mislenje od @pozdrav eden topol ,gledam HTP kliknuvam izleguva gore mojot f.b semeen profil ,i vednash go brishe so odozdola novo mislenje na @BenDover ,izvini lejdi zosto stoeshe a koga za nepolna minuta go izbrisha sodrzinata ne e dostapna ,a taa demek nema f,b demek ova ,ona a vo momentov aktivna na temata poshteni oni strana 113,114 od temata pa vidi dali ti e zaludno opravdanieto kaj nas se veli koga ke se skine ortomata i kofata padne vo bunar alternativi ima mnogu...кога линкот ќе се побара на ФБ излегува
„ This Content Isn't Available Right Now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with
a small group of people, changed who can see it or it's been deleted...“
...значи Топла не е до тебе, ти воопшто немаш ФБ, односно некој што споделува фотки од сопствен ФБ, а одредува кој може да ги види, а ти немаш ФБ и автоматски не си френдица со сопственикот на фотката и линкот што ќе ти биде пратен од фотката ќе даде „грешка“ и ти кога ќе видиш линк што не се отвора на твојот мобилен нормално ќе си го избришеш „delete“ и затоа покажува дека Топлата линкот го избриша... е сега зошто некој ти пушта фотки по ЛП, а тие се споделени од негов ФБ ... така да ти си знаеш кој ти шерува, ете да не се сакалдисуваш што е проблемот!![]()
Дечк прашање! Моите виделе патки у аеродром со малечки како се шетаат. Да се јават негде??? Да ги остават?
Да ги оставатДечк прашање! Моите виделе патки у аеродром со малечки како се шетаат. Да се јават негде??? Да ги остават?
Да ги остават