Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џуди :love: ќе си биде моја хероина, ама веќе е "олд стори", имам боље :sneaky:

1588752392390.png

:P

А оти 90% од готвачиве се мушки :toe:
ко магионичари се
Море, овде, на форумов, шо ги има неколкумина, професионалци да им завидат
Автоматски споено мислење:

Шо ве снема бе? Да не почна некоја турска серија?

Последно уредено:
20200509_103205.jpg

Ja имам исечено и ишмирлгано таблата за дама...
Со акрил ке ја обојам шарата, и со лепак ќе ја засилам бојта...
Ова што го гледаш е поправање на дефекти...
тоа би било супер ако имав било кавка машинерија иначе

1. Немам поима...некаков тип на цветни дршки на некој тип на асфоделид(asphoelaceae,каде алое е род) или аспарагус-шпаргли...или негова роднина..у било кој случај зеленчук
2. Aquilegia atrata . Кандилка или пакуљуац на викпедија. Ама не од нашата..
3.Не ни може да погодам. Барем цветот да го видов...

1. Немам поима...некаков тип на цветни дршки на некој тип на асфоделид(asphoelaceae,каде алое е род) или аспарагус-шпаргли...или негова роднина..у било кој случај зеленчук
2. Aquilegia atrata . Кандилка или пакуљуац на викпедија. Ама не од нашата..
3.Не ни може да погодам. Барем цветот да го видов...
Пробувам на нашки да ги научам ама слабо ми иде :(
Првото е asparago prussiano
Последното cardamine bulbifera

фала во секој случај! Ако да си прашувам вака?

...кога линкот ќе се побара на ФБ излегува
„ This Content Isn't Available Right Now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with
a small group of people, changed who can see it or it's been deleted...“

...значи Топла не е до тебе, ти воопшто немаш ФБ, односно некој што споделува фотки од сопствен ФБ, а одредува кој може да ги види, а ти немаш ФБ и автоматски не си френдица со сопственикот на фотката и линкот што ќе ти биде пратен од фотката ќе даде „грешка“ и ти кога ќе видиш линк што не се отвора на твојот мобилен нормално ќе си го избришеш „delete“ и затоа покажува дека Топлата линкот го избриша... е сега зошто некој ти пушта фотки по ЛП, а тие се споделени од негов ФБ ... така да ти си знаеш кој ти шерува, ете да не се сакалдисуваш што е проблемот! :)
pisuvam jas zez zez i naednas tup mislenje od @pozdrav eden topol ,gledam HTP kliknuvam izleguva gore mojot f.b semeen profil ,i vednash go brishe so odozdola novo mislenje na @BenDover ,izvini lejdi zosto stoeshe a koga za nepolna minuta go izbrisha sodrzinata ne e dostapna ,a taa demek nema f,b demek ova ,ona a vo momentov aktivna na temata poshteni oni strana 113,114 od temata pa vidi dali ti e zaludno opravdanieto kaj nas se veli koga ke se skine ortomata i kofata padne vo bunar alternativi ima mnogu
96243971_234854104414727_4370618583663771648_n.jpg

Дечк прашање! Моите виделе патки у аеродром со малечки како се шетаат. Да се јават негде??? Да ги остават?

Кај мене у скопје? Најбоље да не се реметат...
Ферски е да не ја малтретираме природата оти имамбе заебано работа...

@Bafra бук оф ревилејшн да не е тоа?

Да се вратиме на темата.....

Аирлија работа мајсторе :ајнапиво:

Ма каква книга, ша ти јеее море..
Бев до кај овој што си купувам фолија и кај него беше закачено, му викам топ маркетинг бро, дај уште 2 котура и така.

Туку не знам дал си го читал Dr Royal Raymond Rife, мислам и Едгар К. има спомнато, идни лекување ќе бидат со звук.
Тие што ја напишале книгата за Рајф самите имаа кажано дека не е толку едноставно само фреквенција, туку имало некоја финта, ама тоа знаење останало кај тие што собрале белешките, слично со Тесла белешките.
А чичо му на Трамп, бил одговорниот кој му биле дадени да ги проучува :toe:

Па сега налетав на овој

И дај намалете со дрвата, ги сотраа шумите за вие да направите куќи за мачорите земи малку глина ова она.

Што викаш да отвориме еден вид таква работилница/катче за народ, еден вид хоби или за смирување нерви...

Дечк прашање! Моите виделе патки у аеродром со малечки како се шетаат. Да се јават негде??? Да ги остават?

Ако малите не се заглавени во дупка или нешто, остајте ги, штом се со родителите ќе се снајдат, или па мачорите од @BenDover и @Bodhidharma ќе имаат гозба :D

Да ги остават

А да кажат кај ги виделе... ќе кажеме на некои Кинези, ќе си напраат ала Пекиншка патка, наместо лилјаците да ни ги јадат. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom