Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема назад додека не се разјасни што е работава, сега јас сум мноооогу љута...навистина:mad::sakasuste::pistoldz:
што да се разјасни кога ти си го споделила профилот јавно, а он се заколна на анонимност?

Нема назад додека не се разјасни што е работава, сега јас сум мноооогу љута...навистина:mad::sakasuste::pistoldz:
Батали, само држ се стрикно до темата. Ние тие работи нема зошто да ги решаваме. Си има платени људи

што да се разјасни кога ти си го споделила профилот јавно, а он се заколна на анонимност?
Ништо немам споделено..аман те бе луѓе, ниту па разбирам што имало споделено..јас немам фб.
навистина ве молам кој знае да објасни и да се реши мистеријава....За што се работи???

na ne anonimnos moja licna ne familijarna naj iskren si ,kade e ovde smislata za humor na moite kerki ??? topla ????

Ајдеее, што па сега и твоите ќерки ги мешаш..абе притисок ми се крена од твоиве неразбирливи пишаници.....:facepalm::facepalm:
Овде си дојдена да качуеш притисак? Ти велам, батали

seuste si opianet od sinokesnata euforija svrti 3 stranici nanazad i vnimatelno procitaj gi lesno e za svakanje za koj saka i koj grupno se zeza i ismejava a go negira toa deka haluciniram (sto ti e tebe neznaesh sto zborish) eve tocno koga i kako blagodaram @pozdrav eden topol
Некој ти постирал инфо од фејсбук на тебе и ти изиграваш клинт иствуд. Толку имам капацитет да ги разбирам твоите франтички пораки....

ke go zamolam ron da i objasni stoe e licen sto semeen profil sto pokazuvam jas na skrinot DA NE GO STAVAM KAKO CITAT i sto mi vikashe vcera haluciniram i dali e mozno nekoj da napravi mislenje so tvoj nik voedno vo l,p da ja predupredish a taa te izmarshiruva ajde iskren ron kazi i na iskrenava
Автоматски споено мислење:

Некој ти постирал инфо од фејсбук на тебе и ти изиграваш клинт иствуд. Толку имам капацитет да ги разбирам твоите франтички пораки....
nekoj koj ???e na slikava koj vcera me narekuvashe haluciniram ???
96243971_234854104414727_4370618583663771648_n.jpg

ke go zamolam ron da i objasni stoe e licen sto semeen profil sto pokazuvam jas na skrinot DA NE GO STAVAM KAKO CITAT i sto mi vikashe vcera haluciniram i dali e mozno nekoj da napravi mislenje so tvoj nik voedno vo l,p da ja predupredish a taa te izmarshiruva ajde iskren ron kazi i na iskrenava

@pozdrav eden topol мислам дека многу згреши, но ако се извини мислам треба да и простиш, сепак е стара не знае што прави кога ќе ја удри менопауза.

@pozdrav eden topol мислам дека многу згреши, но ако се извини мислам треба да и простиш, сепак е стара не знае што прави кога ќе ја удри менопауза.
Што сум згрешила? Заборави малку на навреди, озбилно прашувам? Кој тоа на кого што постирал?

@pozdrav eden topol kako vcera taka i denes ke ti kazam ako ne si ti proveri dali postoi opcija da ti se zloupotrebi nikot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom