Natan 3.0
Bitch Божји
- Член од
- 17 февруари 2019
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 5.065
Без речи:
Страшно добро свири дечково, имаше одлична изведба и на '"Purple rain" од Принс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без речи:
Знам, доаѓаше едно време кај нас у еден рок локал, уште пред да стане популарен.Страшно добро свири дечково, имаше одлична изведба и на '"Purple rain" од Принс.
Dedo anco sramota e be vakvi raboti na devojcinja na net da pishuvash.po se sto zakluciv po muabetive ovde ti ke si ostanes SAMA i ke si ja drapas sama i na stari godini kako Atige.sama dragana mirkovi - YouTube
Уживајте во видеата и музиката што ги сакате, поставувајте оригинални содржини и споделете го сето тоа со пријателите, семејството и светот на YouTube.www.youtube.com
Е убо му го плесна,....браво Дена...само така душо, терај све у две три лепе пм.Dedo anco sramota e be vakvi raboti na devojcinja na net da pishuvash.
ps:dobar vkus za muzika imash
Радионица да отворишА ја со ова се занимавам у изолејшн..... DIY проекти.... карпентер ко Исус.... го употрбиффме пресадиффме цвеќенца...
Прегледај го приврзокот 246332
Ми цркна убодната.... и...
Бодииииии брате види колко забегаф.... си земафф нова играчка...
Прегледај го приврзокот 246333
Фалеше и ова во темата... чинам....
Немам... ама ќе имам...Радионица да отвориш
Рачна фреза имаш?
Наместо бетон некоја смола...епоксидна на пр. е може боље.Немам... ама ќе имам...
мор ајдијас....
Прегледај го приврзокот 246384
Прегледај го приврзокот 246385
Прегледај го приврзокот 246386
Најди ја плиз и дај ми инфо од кај мож да се земе, ја утре вреќа цемент земам!Наместо бетон некоја смола...епоксидна на пр. е може боље.