Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe vie smejte se ama koga ke si fatam decko od net posle krivo ke vi bide :(
@DenaM..ќе бидам брутално искрен кон тебе.. дали забележуваш нешто погрешно со изјавата?Било што....што не е на место? Што нема смисла? Лапсус во логика и комон сенс?

Не ми давај комплименти, така па ич не доаѓам.
Фебруари си е фебруари, како сакаш врти сучи тие се сантиметрите, т.е. деновите, најкраток месец, од што е краток, се сожалиле :pos: и на 4 години му додаваат по 1цм/ден , ама пак е најкраток :popce:

Не треба јас да научам, т.е. не ни можам јас да научам, нели сум глуп. Затоа останува на женските да се справат. Еве совет за Натка/Топол/Бјонс, ако партнерот многу збори, или ако хрчи, едноставно е, ставете му ја градата во уста и одма ќе прекине.
Ние машките од иста причина форсираме орално, поради 5 мин тишина :ROFLMAO:

Натка нека си збори со Стев, плус осеќам има таму некој магнетизам, имаат тие двајца знаења од повеќе области, а и Натка не е по материјалното. Нема утка тука, веруј.

А јас нејќу девојчиња, сакам жени, зрела жена. Според тебе може нешто да е поврзано со мајка ми, а можеби па како зрее човек, нешто сфаќа :toe:
Така е друже Бафра... и ја сум за зрела жена... она знае....одма сама ти ја става цицката у уста, пошто и е јасно... таа наша уста е попаметно тоа да го прај него да збори....

@DenaM..ќе бидам брутално искрен кон тебе.. дали забележуваш нешто погрешно со изјавата?Било што....што не е на место? Што нема смисла? Лапсус во логика и комон сенс?
Па тамн си е бе буразеру. Перфектно си е тоа у склад со природата на "женките". - дувни ветре развигорче.
Туку и ти очигледно имаш уше ногу пекари леб за папање чим ставаш логина и жена на исто место.

Па тамн си е бе буразеру. Перфектно си е тоа у склад со природата на "женките". - дувни ветре развигорче.
Туку и ти очигледно имаш уше ногу пекари леб за папање чим ставаш логина и жена на исто место.
Знам. Ама ја не постирав тема за совети. Ја само ги делам.
У случај и треба ..хинт на дена...нека најде постови за роба од али експрес(expectations vs reality)...
И не само тоа, ја лично има да потврдам дека за поголемиот дел од интернет стварите робата не е тоа што е огласено...
Така да ... ако бара муж на интернет, нека се смета предупредена..

Знам. Ама ја не постирав тема за совети. Ја само ги делам.
У случај и треба ..хинт на дена...нека најде постови за роба од али експрес(expectations vs reality)...
И не само тоа, ја лично има да потврдам дека за поголемиот дел од интернет стварите робата не е тоа што е огласено...
Така да ... ако бара муж на интернет, нека се смета предупредена..
Зашо бе сакаш да ја обезхрабреш момата? Дај молим те. Немаш појма колку така си се нашле, за едно, две, три картна употреба или подолго не е битно. А и тука на форум има трач дека баш главните на кои го водат се си нашле ни мало ни више баш од тука. Јест да је трач, али веома је могуќ...
...Тако да @DenaM не секирај се. Само напред сви смо ми са тобом и зајавијамо за тебе, изузев Стева и још шаку небитниџ хејтера. Не дај се Дена. (y)
Ајмо један вели аплауз молим за Дена.

Немаш појма колку така си се нашле, за едно, две, три картна употреба или подолго не е битно.
Ќе одам со"два пати мери еднаш крои" и со фактот дека адвокативе и психотерапевтиве заработуваат многу повеќе него што услугата им вреди ..

Последно уредено:
Ќе одам со"два пати мери еднаш крои" и со фактот дека адвокативе и психотерапевтиве заработуваат многу повеќе него што услугата им вреди ..
Од адвокатите знае да се има и реална корист. Оние другите терапевти нису вредне ни помена.
Туку ти бузареру си био вечи слепац него што нам се то чинило. :facepalm: Или ти е тоа ногу големо, како се викаше шо го ставаат на коњите да гледаат само напред?

Од адвокатите знае да се има и реална корист. Оние другите терапевти нису вредне ни помена.
Туку ти бузареру си био вечи слепац него што нам се то чинило. :facepalm: Или ти е тоа ногу големо, како се викаше шо го ставаат на коњите да гледаат само напред?
Во животот треба да се иде напрет. За гледање назад, учи од грешките на себе и на другите. Ама никогаш скршнувај, не следи некој друг, или враќај се назад.

Во животот треба да се иде напрет. За гледање назад, учи од грешките на себе и на другите. Ама никогаш скршнувај, не следи некој друг, или враќај се назад.
Фино лепо ти разумеш шта желим да ти кажем, оноа ши додаваат на уздата на коњите за да имаат ограничен поглед.

Фино лепо ти разумеш шта желим да ти кажем, оноа ши додаваат на уздата на коњите за да имаат ограничен поглед.
Ќе да треба фурни леб да разбереш што ја ти зборувам....
Ама aj бавтај се барајќи вокабулар. Терминот што го бараш е horse blinkers...

Ќе да треба фурни леб да разбереш што ја ти зборувам....
Ама aj бавтај се барајќи вокабулар. Терминот што го бараш е horse blinkers...
Тоа шо го зборуваш го разбирам и коа ми е мозоко на идл. Иначе лесно да најдеш како се вика нешто
коа веќе го имаш на глава, Хорс блинкерсу ;) Туку по наше ме занимаше како се вика!

Еве. Ама после да не зуцнеш...
Lineta, naočnjaci, zazirci.
Тоа шо го зборуваш го разбирам и коа ми е мозоко на идл. Иначе лесно да најдеш како се вика нешто
коа веќе го имаш на глава, Хорс блинкерсу ;) Туку по наше ме занимаше како се вика!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom