Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@DenaM..ќе бидам брутално искрен кон тебе.. дали забележуваш нешто погрешно со изјавата?Било што....што не е на место? Што нема смисла? Лапсус во логика и комон сенс?Abe vie smejte se ama koga ke si fatam decko od net posle krivo ke vi bide![]()
Така е друже Бафра... и ја сум за зрела жена... она знае....одма сама ти ја става цицката у уста, пошто и е јасно... таа наша уста е попаметно тоа да го прај него да збори....Не ми давај комплименти, така па ич не доаѓам.
Фебруари си е фебруари, како сакаш врти сучи тие се сантиметрите, т.е. деновите, најкраток месец, од што е краток, се сожалилеи на 4 години му додаваат по 1цм/ден , ама пак е најкраток
Не треба јас да научам, т.е. не ни можам јас да научам, нели сум глуп. Затоа останува на женските да се справат. Еве совет за Натка/Топол/Бјонс, ако партнерот многу збори, или ако хрчи, едноставно е, ставете му ја градата во уста и одма ќе прекине.
Ние машките од иста причина форсираме орално, поради 5 мин тишина![]()
Натка нека си збори со Стев, плус осеќам има таму некој магнетизам, имаат тие двајца знаења од повеќе области, а и Натка не е по материјалното. Нема утка тука, веруј.
А јас нејќу девојчиња, сакам жени, зрела жена. Според тебе може нешто да е поврзано со мајка ми, а можеби па како зрее човек, нешто сфаќа![]()
Па тамн си е бе буразеру. Перфектно си е тоа у склад со природата на "женките". - дувни ветре развигорче.@DenaM..ќе бидам брутално искрен кон тебе.. дали забележуваш нешто погрешно со изјавата?Било што....што не е на место? Што нема смисла? Лапсус во логика и комон сенс?
Знам. Ама ја не постирав тема за совети. Ја само ги делам.Па тамн си е бе буразеру. Перфектно си е тоа у склад со природата на "женките". - дувни ветре развигорче.
Туку и ти очигледно имаш уше ногу пекари леб за папање чим ставаш логина и жена на исто место.
Зашо бе сакаш да ја обезхрабреш момата? Дај молим те. Немаш појма колку така си се нашле, за едно, две, три картна употреба или подолго не е битно. А и тука на форум има трач дека баш главните на кои го водат се си нашле ни мало ни више баш од тука. Јест да је трач, али веома је могуќ...Знам. Ама ја не постирав тема за совети. Ја само ги делам.
У случај и треба ..хинт на дена...нека најде постови за роба од али експрес(expectations vs reality)...
И не само тоа, ја лично има да потврдам дека за поголемиот дел од интернет стварите робата не е тоа што е огласено...
Така да ... ако бара муж на интернет, нека се смета предупредена..
Ќе одам со"два пати мери еднаш крои" и со фактот дека адвокативе и психотерапевтиве заработуваат многу повеќе него што услугата им вреди ..Немаш појма колку така си се нашле, за едно, две, три картна употреба или подолго не е битно.
Од адвокатите знае да се има и реална корист. Оние другите терапевти нису вредне ни помена.Ќе одам со"два пати мери еднаш крои" и со фактот дека адвокативе и психотерапевтиве заработуваат многу повеќе него што услугата им вреди ..
Во животот треба да се иде напрет. За гледање назад, учи од грешките на себе и на другите. Ама никогаш скршнувај, не следи некој друг, или враќај се назад.Од адвокатите знае да се има и реална корист. Оние другите терапевти нису вредне ни помена.
Туку ти бузареру си био вечи слепац него што нам се то чинило.Или ти е тоа ногу големо, како се викаше шо го ставаат на коњите да гледаат само напред?
Фино лепо ти разумеш шта желим да ти кажем, оноа ши додаваат на уздата на коњите за да имаат ограничен поглед.Во животот треба да се иде напрет. За гледање назад, учи од грешките на себе и на другите. Ама никогаш скршнувај, не следи некој друг, или враќај се назад.
Ќе да треба фурни леб да разбереш што ја ти зборувам....Фино лепо ти разумеш шта желим да ти кажем, оноа ши додаваат на уздата на коњите за да имаат ограничен поглед.
Тоа шо го зборуваш го разбирам и коа ми е мозоко на идл. Иначе лесно да најдеш како се вика нештоЌе да треба фурни леб да разбереш што ја ти зборувам....
Ама aj бавтај се барајќи вокабулар. Терминот што го бараш е horse blinkers...
Тоа шо го зборуваш го разбирам и коа ми е мозоко на идл. Иначе лесно да најдеш како се вика нешто
коа веќе го имаш на глава, Хорс блинкерсуТуку по наше ме занимаше како се вика!
Oва ли го прати на типчето?![]()
Ај откачи се
Ај откачи се - Марко Наумовски, Благица Георгиевска, Марија Димовска - СИ-ДО 1995youtu.be