Ejebajgasad!!!
Фукара
- Член од
- 4 септември 2017
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 1.117
Читаш или не... Таа му спрема се, сакал тој или нејќел, за она да си иде кај сака![]()
Може таков договор си имаат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читаш или не... Таа му спрема се, сакал тој или нејќел, за она да си иде кај сака![]()
Да ми пишааОстај ти тоа.... кажи сега... откад им откри за Роко.... дали на ПП ти се јави Дон Хуан, Говинда и уше ... тројца?
Има ли тема за кладби... ја ставам 50 ден. на оваа моја комбинација?
Бафра, Бафра...
Решавам туѓи моментално.Се молат интелектуалците кои не си стојат на зборот, прво да научат да ги завршуваат обврските, ветувањата, па после да изиграваат кловнови.
Си го реши љубовниот проблем или се навикна![]()
Решавам туѓи моментално.
Знаеш ти добро како. Елокветно и конзистентно.Драги колеги, се наметнува прашањето како да го откачам Бафра?
kako ve dupi ova momevo, niedna vlada do sega tolku ne vo izdupila i moze da ja bide za prv premier zensko,bar znae da DUPI.
Друже Ачно. Можда е од Долно Дупени.
Ти на Дена нозете треба да и ги миеш и да ја прашаш дали може да се напиеш малце од водата, па може и ќе заличеш малце.Јас на Дена да не ти личам![]()
Еве Рон имаше прашање, на каков мамец да лови, па можеби него можеш да му помогнеш ...
А за мене има ли
Не фала. Повеќето од нас си имаме по две.
Не ти требаат од овие. Отровни се како црвената јаболка што ја изеде црвен капа. Ќе се најде за тебе на друго место некадеА за мене има ли
Не ти требаат од овие. Отровни се како црвената јаболка што ја изеде црвен капа. Ќе се најде за тебе на друго место некаде![]()
Па ради црвената боја измешаме брзините малцеСнежана беше . Црвенкапа беше со волкот. Слабо ти ја раскажувале приказната.![]()
Гледаш ли @Incule . Какво може да е тоа специјално јајце, освен отровно? Послушај го бате Гови кад ти каже.