Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеш како викат мериканцине First time for everything.
Ако нишо друго да осетам како се откача господин чоек...
Ти не веруваш во љубов а Дена сака романса....додека ти ќе сакаш шах со нејзе да играш....мислам дека ги има земено у обзир овие чињеници.

Драги колеги, се наметнува прашањето како да го откачам Бафра?

Оти сеа мене, јас ниту сум ти пишал порака, ниту ти имам број, ниту имам 2 дипломи, ниту ми е 25+ ...:toe:
Кажав фебруари не за џабе ме викаат.

Е сега зашто играш на иста карта како Дена е прашањето :cautious:

Оти сеа мене, јас ниту сум ти пишал порака, ниту ти имам број, ниту имам 2 дипломи, ниту ми е 25+ ...:toe:
Кажав фебруари не за џабе ме викаат.

Е сега зашто играш на иста карта како Дена е прашањето :cautious:

Во духот на темава и насловот тоа. Па не знам, така симпатично ми се закачи од прееска, се прашувам зошто? :свиркам:

Испробана варијанта....Дена мења парадигми моментално.

Е знаејќи го ова, знаејќи дека Натка е по историјата и познати жени, значи по автоматизам и се восхитува на Дена. Уствари сега ќе почнат: И јас сум Дена

Е знаејќи го ова, знаејќи дека Натка е по историјата и познати жени, значи по автоматизам и се восхитува на Дена. Уствари сега ќе почнат: И јас сум Дена
Феминисткиве со пароли ДЕНА, ДЕНА, ДЕНА, ДЕНА, ДЕНА, ДЕНА....

И ти си Дена, сите ние сме Дена. In Dena we trust!

Во духот на темава и насловот тоа. Па не знам, така симпатично ми се закачи од прееска, се прашувам зошто? :свиркам:

Од твоја уста штом симпатично било, комплимент ќе да е :свиркам:, знаеме високи ти се критериумите (y)
На добар пат сум со лекцииве.

ja sakam dena na forum kajgana :)))))
Ти си ѕвезда...
Rotating-golden-star.gif

Оваа година тебе ќе те предложам за кајганџика на годината, јебеш му матер...заслужено:pos::pos:

Рано е за годината, може ти ќе побараш совет, како да избришеш прашина, а притоа на сопругот да не му смета :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom