Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ljugje pobarav sovet, odma negativno i losho nastroeni drsko i bezobrazno ko ne znam so da prasav ili kazav?
Не, тука има одма да те коригирам: да бараше совет, ќе применеше совет.
Ти си тука или да тролаш, или да лечиш комплекси пошто не може работа до крај да тераш/

Еве драги дами и господа, ова беше за денес, си го доби потребното внимание „од него“ (ако воопшто постои таков) и тука на форумот и на крајот сагата заврши. Јас се чувствувам како издупен, не знам за вас.

У кратки црти, луѓе ти нудат совети, ама тебе или не ти се свијаат, или ги игнорираш во целост.
Нешто што (иронично во одност на тематиката на прашањето), очигледно не применуваш .

У кратки црти, луѓе ти нудат совети, ама тебе или не ти се свијаат, или ги игнорираш во целост.
Нешто што (иронично во одност на тематиката на прашањето), очигледно не применуваш .
Јас сепак мислам нејзе не ѝ беше дојдено до совет. Повеќе беше да покаже дека ете некој има заинтересиран за нејзе, дека таа не е само „needy“ и она сега е во позиција да одбива.

Vo pravo si, daj da pomagame da se Siri ljubov tamu kaj sto fali:oleee:
Тој богат, паметен, убав....таа паметна....ќе се изнаскокаа до сега 100 пати.
Не ние тука ребуси ќе решаваме, ко да треба да спаруваме албино-носорози, едниот у Африка, другиот у Индија.
Нека ја опали еднаш, па ќе видат....може он ќе избега од нејзе без бркање, без директори, без полиции...

9 страни. :facepalm:

Во кратки црти, Дена сакаше да ви каже: "јас сум барана роба на пазарот, трчаат по мене машки кои се убави, згодни, паметни, богати, со две дипломи, фраери популарни, а јас не ги ебам ни два посто. Аман посветете ми внимание, пишете ми некој, очајна сум".

Тој богат, паметен, убав....таа паметна....ќе се изнаскокаа до сега 100 пати.
Не ние тука ребуси ќе решаваме, ко да треба да спаруваме албино-носорози, едниот у Африка, другиот у Индија.
Нека ја опали еднаш, па ќе видат....може он ќе избега од нејзе без бркање, без директори, без полиции...
kaj procita deka sum pametna?
i ne sakam da bidam uste edna vo niza.

dobro aj sega zaebavajte se. najdov i jas pa na forum da prasuvam.

Сумирано - кажи му дека „не“ значи „не“, блокирај го на социјалните мрежи и на мобилниот телефон, чувај ги пораките кои досега ти ги пишал, ако е навистина толку настојчив и нападен (сè ти верувам, инаку) и приложи ги во полиција, во крајна мера. Имам чувство дека и ова елегантно ќе го изигнорираш ко совет.

Во кратки црти, Дена сакаше да ви каже: "јас сум барана роба на пазарот, трчаат по мене машки кои се убави, згодни, паметни, богати, со две дипломи, фраери популарни, а јас не ги ебам ни два посто. Аман посветете ми внимание, пишете ми некој, очајна сум".
Терминот што го бараш E-thot. Нема поента да се врти од околу. Ова пројде секој размер на нормала и пристојност.

tvoe mislenje e toa ?

Терминот што го бараш E-thot. Нема поента да се врти од околу. Ова пројде секој размер на нормала и пристојност.
Тоа, или имаме разговор со дрво. Не знам што е полошо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom