Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
znaci jas vas ve prasuvam kako da se spravam so drvo vie na mene mi vikate deka jas sum drvo? e koja elogikata? nisto ne praam ,pak kriva se jas kirva znaci.
Автоматски споено мислење:

И генерално на нашиот стручен колегиум тука.
a na upravniot odbor? :)

Јас сум гастроентеролог да не се разбереме погрешно. Не сум стручен за оваа областа за која дискутиравме до сега. :pos:

Не планирав да пишувам ама добро не ти текна да му кажеш дека имаш дечко? И друго сега многу лесно се блокира број лесно се блокира и фб,инстаграм. И пак ако замара имаш и полиција...

Не планирав да пишувам ама добро не ти текна да му кажеш дека имаш дечко? И друго сега многу лесно се блокира број лесно се блокира и фб,инстаграм. И пак ако замара имаш и полиција...
mu kazav i toa

Тогаш правај слики како замара моли и објави го на профилот објави го овде објави го секаде :D нека го јаде сеирот или пушти им слика на неговите родители и другари :)

Другар си немало потреба воопшто да пишуваш и да даваш внимание, зошто секој што е со малку „common sense“ ќе знае како да се откачи од некој/а доколку не е заинтересиран за него/нејзе, притоа ќе биде ладен/ладна. Така да, поентата на темата во кратки црти е напишана од Con Artist.
9 страни. :facepalm:

Во кратки црти, Дена сакаше да ви каже: "јас сум барана роба на пазарот, трчаат по мене машки кои се убави, згодни, паметни, богати, со две дипломи, фраери популарни, а јас не ги ебам ни два посто. Аман посветете ми внимание, пишете ми некој, очајна сум".

ne go interesira nisto neli sfakjate? deckoto reshil da se pusta i se pusta i toa e znaci ne mozam da go otkacam i toa e.
Автоматски споено мислење:

Другар си немало потреба воопшто да пишуваш и да даваш внимание, зошто секој што е со малку „common sense“ ќе знае како да се откачи од некој/а доколку не е заинтересиран за него/нејзе, притоа ќе биде ладен/ладна. Така да, поентата на темата во кратки црти е напишана од Con Artist.
sakash da kazesh deka poentata mi e da se karam, i da vregjam i da lazam ili sto?

Тешко на тие што пробуваат да помогнат во случајов, а тешко и нејзе затоа што очигледно освен внимание не сака помош.
Интересно со овие теми е што уште пред да почнеш да ја читаш знаеш како ќе се врти муабетот ама сепак се тера.
Барем да побараше некои тепачи на форумов да го измлатеа за да му дојде памет, па после ќе си се раздолжевте.

Тешко на тие што пробуваат да помогнат во случајов, а тешко и нејзе затоа што очигледно освен внимание не сака помош.
Интересно со овие теми е што уште пред да почнеш да ја читаш знаеш како ќе се врти муабетот ама сепак се тера.
Барем да побараше некои тепачи на форумов да го измлатеа за да му дојде памет, па после ќе си се раздолжевте.
abe dama sum sto ti e?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom