A
Aexil Kong
Гостин
За жал не е само негово, секој што ќе ја прочита темава ќе сфати за што се работи.tvoe mislenje e toa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал не е само негово, секој што ќе ја прочита темава ќе сфати за што се работи.tvoe mislenje e toa ?
tvoe mislenje e toa ?
a na upravniot odbor?И генерално на нашиот стручен колегиум тука.
Се прашувам зошто е впечатокот така???znaci jas vas ve prasuvam kako da se spravam so drvo vie na mene mi vikate deka jas sum drvo? e koja elogikata? nisto ne praam ,pak kriva se jas kirva znaci.
ti kazi mi?Се прашувам зошто е впечатокот така???
mu kazav i toaНе планирав да пишувам ама добро не ти текна да му кажеш дека имаш дечко? И друго сега многу лесно се блокира број лесно се блокира и фб,инстаграм. И пак ако замара имаш и полиција...
И што ти вика, ќе го прифати и дечкоти?mu kazav i toa
Тогаш правај слики како замара моли и објави го на профилот објави го овде објави го секадеmu kazav i toa
Другар си немало потреба воопшто да пишуваш и да даваш внимание, зошто секој што е со малку „common sense“ ќе знае како да се откачи од некој/а доколку не е заинтересиран за него/нејзе, притоа ќе биде ладен/ладна. Така да, поентата на темата во кратки црти е напишана од Con Artist.Не планирав да пишувам ама добро не ти текна да му кажеш дека имаш дечко? И друго сега многу лесно се блокира број лесно се блокира и фб,инстаграм. И пак ако замара имаш и полиција...
9 страни.
Во кратки црти, Дена сакаше да ви каже: "јас сум барана роба на пазарот, трчаат по мене машки кои се убави, згодни, паметни, богати, со две дипломи, фраери популарни, а јас не ги ебам ни два посто. Аман посветете ми внимание, пишете ми некој, очајна сум".
sakash da kazesh deka poentata mi e da se karam, i da vregjam i da lazam ili sto?Другар си немало потреба воопшто да пишуваш и да даваш внимание, зошто секој што е со малку „common sense“ ќе знае како да се откачи од некој/а доколку не е заинтересиран за него/нејзе, притоа ќе биде ладен/ладна. Така да, поентата на темата во кратки црти е напишана од Con Artist.
abe dama sum sto ti e?Тешко на тие што пробуваат да помогнат во случајов, а тешко и нејзе затоа што очигледно освен внимание не сака помош.
Интересно со овие теми е што уште пред да почнеш да ја читаш знаеш како ќе се врти муабетот ама сепак се тера.
Барем да побараше некои тепачи на форумов да го измлатеа за да му дојде памет, па после ќе си се раздолжевте.
Кажи му на шефотabe dama sum sto ti e?