Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цели 7 страни наполни девојкава за 3 и кусур часа и ве влече за нос, а вие сè уште сериозно ѝ одговарате. Добар трол била сепак.

А ако постои тогаш сака да се зеза со него што воопшто не е добро. Му дала лажна надеж и сега дошло до ова. :toe:
Затоа гледам на бракот и врските како бизнис трансакции. Неп. Не сум платен за хемороиди.

После се' што напиша, мој совет е да се плеснете еднаш, па после да видиш дали да го откачиш.
Не брзај со одлуки.

Мислиш дека директорот ќе се замара со тоа. Ќе им даде отказ и на двајцата и после што ќе прават. Шишиња ќе собираат?
Нема да ги отпушти,на тој што и се пушта,ќе му каже дека на работа не треба да ја манијачи и да ја замара и ако е до толку треба да го пријави во полиција ако ја манијачи,ја замара ама ова девојче Дена сака внимание

do tamu e stignata rabotata?
Да,до таму е стигната и тој твој газда ќе му објасни дека на работа не треба да те манијачи и такви работи и да те замара на фб и да те замара со муабети,ти си ја правиш на голема работава нејкеш да го блокираш

Нема да ги отпушти,на тој што и се пушта,ќе му каже дека на работа не треба да ја манијачи и да ја замара и ако е до толку треба да го пријави во полиција ако ја манијачи,ја замара ама ова девојче Дена сака внимание
dali stvarno ti mislish deka bi zamarala lugje so vakvi raboti da neam problem?

Па другарка ти го спомна директорот. Кога го спомнавте директорот на ова ми текна.

Не ми е другарка и прочитај што пишав и зашто го спомнав директорот

Цели 7 страни наполни девојкава за 3 и кусур часа и ве влече за нос, а вие сè уште сериозно ѝ одговарате. Добар трол била сепак.
Да ти кажам, коронана ме збудале, дај нешто да напраиме да се земат децава.
:D

Да,до таму е стигната и тој твој газда ќе му објасни дека на работа не треба да те манијачи и такви работи и да те замара на фб и да те замара со муабети,ти си ја правиш на голема работава нејкеш да го блокираш
go blokirav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom