Natan 3.0
Bitch Божји
- Член од
- 17 февруари 2019
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 5.065
Цели 7 страни наполни девојкава за 3 и кусур часа и ве влече за нос, а вие сè уште сериозно ѝ одговарате. Добар трол била сепак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа гледам на бракот и врските како бизнис трансакции. Неп. Не сум платен за хемороиди.А ако постои тогаш сака да се зеза со него што воопшто не е добро. Му дала лажна надеж и сега дошло до ова.![]()
ne mu pishuvam
nego zaso da blokiram lugje?
ne pravam nisto so lugje od rabota. zasto vakov muabet?Мислиш дека директорот ќе се замара со тоа. Ќе им даде отказ и на двајцата и после што ќе прават. Шишиња ќе собираат?
Нема да ги отпушти,на тој што и се пушта,ќе му каже дека на работа не треба да ја манијачи и да ја замара и ако е до толку треба да го пријави во полиција ако ја манијачи,ја замара ама ова девојче Дена сака вниманиеМислиш дека директорот ќе се замара со тоа. Ќе им даде отказ и на двајцата и после што ќе прават. Шишиња ќе собираат?
ne pravam nisto so lugje od rabota. zasto vakov muabet?
Да,до таму е стигната и тој твој газда ќе му објасни дека на работа не треба да те манијачи и такви работи и да те замара на фб и да те замара со муабети,ти си ја правиш на голема работава нејкеш да го блокирашdo tamu e stignata rabotata?
dali stvarno ti mislish deka bi zamarala lugje so vakvi raboti da neam problem?Нема да ги отпушти,на тој што и се пушта,ќе му каже дека на работа не треба да ја манијачи и да ја замара и ако е до толку треба да го пријави во полиција ако ја манијачи,ја замара ама ова девојче Дена сака внимание
Не ми е другарка и прочитај што пишав и зашто го спомнав директоротПа другарка ти го спомна директорот. Кога го спомнавте директорот на ова ми текна.
![]()
Викенд на мртовци - Директорот со секретарката
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Да ти кажам, коронана ме збудале, дај нешто да напраиме да се земат децава.Цели 7 страни наполни девојкава за 3 и кусур часа и ве влече за нос, а вие сè уште сериозно ѝ одговарате. Добар трол била сепак.

go blokiravДа,до таму е стигната и тој твој газда ќе му објасни дека на работа не треба да те манијачи и такви работи и да те замара на фб и да те замара со муабети,ти си ја правиш на голема работава нејкеш да го блокираш
A форумов...не го замараш?dali stvarno ti mislish deka bi zamarala lugje so vakvi raboti da neam problem?
И рече да го игнорира?Не ми е другарка и прочитај што пишав и зашто го спомнав директорот
И кажав незнам дали свати...ќе видиме...И рече да го игнорира?